Αθλητικά

Την ανακαίνιση των αποδυτηρίων δρομολόγησε η επίσκεψη Κωνσταντίνου

Την ανακαίνιση των αποδυτηρίων του ενωσιακού γηπέδου, η οποία θα συμπληρώσει το έργο της τοποθέτησης στον αγωνιστικό χώρο συνθετικού τάπητα τελευταίας γενιάς, άρχισε να δρομολογεί ο Δήμος Ρόδου. Όπως έκανε γνωστό η ΕΠΣΔ, τις εγκαταστάσεις της επισκέφθηκε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Υποδομών Αθηνόδωρος Κωνσταντίνου, ο οποίος επιθεώρησε τους χώρους και κατέγραψε όλα τα δεδομένα, πάνω στα οποία θα στηριχθούν οι επικείμενες εργασίες.
Η ανακοίνωση της Ένωσης:
«Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικός Έργων και Υποδομών, Αθηνόδωρος Κωνσταντίνου επισκέφθηκε, τη Δευτέρα 5.4.2021, τις εγκαταστάσεις του ενωσιακού γηπέδου της ΕΠΣΔ, στο αθλητικό κέντρο “Καλλιπάτειρα”.
Ο κ. Κωνσταντίνου ξεναγήθηκε σε όλες τις εγκαταστάσεις του γηπέδου και στον χώρο των αποδυτηρίων από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΕΠΣΔ κ. Ψέλλα Χρυσόστομο. Σκοπός της συνάντησης και της επιτόπιας επιθεώρησης των εγκαταστάσεων, ήταν η καταγραφή και ο σχεδιασμός των εργασιών που απαιτούνται για την πλήρη ανακατασκευή και αναβάθμιση των χώρων των αποδυτηρίων του ενωσιακού γηπέδου.
Το έργο αυτό, σε συνδυασμό με την αποπεράτωση των εργασιών του γηπέδου, στοχεύουν στη δημιουργία σύγχρονων εγκαταστάσεων άθλησης για το νησί μας, όχι μόνο για τους άμεσα ενδιαφερόμενους και χρήστες των εγκαταστάσεων (σωματεία, αθλητές, προπονητές, διαιτητές), αλλά και για όλους τους επισκέπτες και θεατές του αθλήματος.
Με τη συμπαράσταση και την αρωγή του Δήμου Ρόδου, υλοποιούνται οι στόχοι και το όραμα του Προέδρου κ. Παναγιώτη Διακοφώτη και της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, για τη βελτίωση, την ανάδειξη και την ανάπτυξη του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου