Αθλητικά

Γήπεδο Τήλου: Ξεκινούν έργα βελτίωσης

Υπογράφηκε σήμερα Παρασκευή από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη και την δήμαρχο Τήλου κα. Μαρία Καμμά, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριου Σαντορινιού και του βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Δημήτρη Γάκη, η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού/ Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και του Δήμου Τήλου για το έργο «Προσθήκη – Βελτίωση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Τήλου, νομού Δωδεκανήσου» συνολικού προϋπολογισμού 100.000,00€.
Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσιών Επενδύσεων του Τομέα Αθλητισμού και περιλαμβάνει εργασίες βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού και ειδικότερα, στα αποδυτήρια, στις κερκίδες, στους χώρους υγιεινής των φιλάθλων, την δημιουργία ιατρείου, αντικατάσταση στην περίφραξη του γηπέδου και του οικοπέδου, βελτίωση του φωτισμού και της πυρασφάλειας κ.ά.
Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου συμπεριλαμβανομένων και των διαδικασιών δημοπράτησης προβλέπεται στους 13 μήνες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου