Ο Φοίβος διοργάνωσε τουρνουά ποδοσφαίρου για τις αναπτυξιακές ηλικίες στο γήπεδο Κρεμαστής, στην μνήμη των Φίλιππου Δελαπόρτα και Αλέξη Τζαφέρη.
Η διοργάνωση έφτασε στο τέλος της, με τον σύλλογο να εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Έφτασε στο τέλος του το 1ο τουρνουά ”Φίλιππας-Αλέξης” που είναι αφιερωμένο στην μνήμη των αδικοχαμένων αδερφών μας Φίλιππου Δελαπόρτα και Αλέξανδρου Τζαφέρη!
Πραγματικά ως Φοίβος είμαστε ακόμα σαστισμένοι από την συμμέτοχη του κόσμου και την αγάπη με την οποία αγκάλιασαν το τουρνουά, οι ομάδες που συμμετείχαν.
Εμείς από τη μεριά μας δίνουμε την υπόσχεση ότι αυτό το τουρνουά θα γίνει θεσμός για πολλά χρόνια και το επόμενο θα είναι ακόμα μεγαλύτερο.
Για τις ομάδες που συμμετείχαν ένα ”ευχαριστώ” πραγματικά είναι λίγο :Ακαδημία Βελής, Αστέρας Μασάρων, ΑΕΡ Αφάντου, ΑΣΤΙΡ, Κλεάνθης, Ροδίων, Απόλλωνας Καλυθιών, Α.Σ. Χάλκης, Ακουσίλαος, Πάνθηρες, Ηρακλής Μαριτσών, Διγενής, Κολλέγιο Ρόδου, Διαγόρας, Ευκλής, Α.Σ. Ρόδος, Άγιος Ισίδωρος, ήταν μεγάλη μας τιμή.
Υ.Γ. Το τουρνουά είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα χρήματα που μαζεύτηκαν από τα μαγαζιά της Κρεμαστής (τα όποια θα γίνουν γνωστά σύντομα) θα δοθούν σε ίδρυμα-οργανισμό, μετά από υπόδειξη των οικογενειών Δελαπόρτα και Τζαφέρη».

Φωτορεπορτάζ:

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ