Οι Ένοπλες Δυνάμεις αντιμετωπίζουν με σύνεση και με ψυχραιμία τις προκλήσεις στην ευρύτερη περιοχή μας η οποία αποτελεί το «πιο ζεστό σημείο του πλανήτη μας», λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν χώρες της περιοχής, όπως Λιβύη, Συρία, Τουρκία, με στόχο η χώρα μας να παραμείνει πόλος σταθερότητας και ειρήνης στην περιοχή, επισήμανε μεταξύ άλλων ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, μιλώντας στην ΕΤ1.
Η Ελλάδα δεν επιθυμεί να προκληθεί ένταση στην περιοχή, επανέλαβε.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις αξιοποιούν τις υφιστάμενες δυνατότητές τους λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα, βελτιώνονται και αναδιοργανώνονται με σκοπό το καλύτερο αποτέλεσμα.
Παράλληλα με τις δυνατότητες τους λειτουργούν προς όφελος της κοινωνίας, πρόσθεσε αναφερόμενος στο κοινωνικό έργο τους.
Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφέρθηκε επίσης στην εξαιρετικά σημαντική συμβολή των Ενόπων Δυνάμεων στην αντιμετώπιση του «πολύ σοβαρού» προβλήματος της προσφυγικής ροής, μέσα από τη δημιουργία των δομών φιλοξενίας.
Ο ναύαρχος Αποστολάκης αναφέρθηκε επίσης στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, τονίζοντας ότι αποτελεί τον πολλαπλασιαστή ισχύος της χώρας.
(Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ)
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.