Ειδήσεις

«Απαγορευτικό» Γ. Μαχαιρίδη λόγω των πολλών μποφόρ στην παράταξη!

Μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου θα ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε χθες ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης παραδέχθηκε πως στο περιθώριο συνεδρίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα πριν λίγες ημέρες, γνωστοποίησε πως θα είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ωστόσο ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης δεν δείχνει να βιάζεται να προβεί σε ανακοινώσεις ή να ενοικιάσει γραφεία, όπως κάποιοι συνυποψήφιοι του, γιατί προέχει, όπως δήλωσε χθες, η λειτουργία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο κ. Μαχαιρίδης, δήλωσε ακόμα ότι θα είναι αυστηρός με όσους τυχόν θελήσουν να αφήσουν την παράταξή του, για να ενταχθούν σε άλλους συνδυασμούς, χωρίς να έχουν την συναίνεσή του.

«Θα γίνουν και οι ανακοινώσεις. Οι εκλογές είναι πολύ μακριά. Η νομοθεσία δίνει περιθώριο δύο μήνες. Εμείς έχουμε και την καθημερινή δουλειά όσο και αν φαίνεται παράξενο σε αρκετούς. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Είναι για μας μια πολύ κρίσιμη περίοδος. Είμαστε υποχρεωμένοι να «τρέχουμε» το ΕΣΠΑ το οποίο σε επίπεδο δεσμεύσεων έκλεισε τον περασμένο Δεκέμβριο. Χρειάζεται πολλή προσπάθεια, κυρίως από τους δήμους, γιατί οι απορροφήσεις τους είναι πολύ μικρές στο πρόγραμμα. Να μην ξεχνάμε πως ξεκινά το ΕΣΠΑ 2. Για αυτό δραστηριοποιείται μόνο η Περιφέρεια. Οι άλλοι φορείς ούτε καν εμφανίζονται. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε. Ο μεγάλος κίνδυνος είναι να μην χαθούν πόροι από το πρόγραμμα», δήλωσε ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης και πρόσθεσε πως το μεγάλο πρόβλημα είναι πως πάρα πολλοί δήμοι δυσκολεύονται να υλοποιήσουν τα έργα.

«Είναι δύσκολη η συγκυρία γιατί είμαστε σε προεκλογική περίοδο και κάποιοι ασχολούνται πολύ με αυτή. Θα γίνουν οι εκλογές αλλά για μας θα είναι μια παρένθεση στη δουλειά που έχουμε να κάνουμε. Για το λόγο αυτό βλέπετε πως δεν κάνω περιοδείες και διαδικασίες. Βρίσκομαι στο γραφείο μου και δουλεύω», είπε ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης.

Περισσότερα στην αυριανή έντυπη έκδοση της “δημοκρατικής”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου