ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League 1: Ο Σιδηρόπουλος 4ος διαιτητής στο ντέρμπι ΑΕΚ- Παναθηναϊκός

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΤΑΣΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
Μέγεθος γραμμάτων

Ορί­στη­καν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι αξιω­μα­τού­χοι των ανα­με­τρή­σε­ων της 17ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Super League 1, που θα διε­ξα­χθούν μέσα στο σαβ­βα­το­κύ­ρια­κο και την προ­σε­χή Δευ­τέ­ρα.

Το παι­χνί­δι που δε­σπό­ζει στο πρό­γραμ­μα είναι το ντέρ­μπι κο­ρυ­φής ανά­με­σα στην ΑΕΚ και τον Πα­να­θη­ναϊ­κό που θα διε­ξα­χθεί την Κυ­ρια­κή 8 Ια­νουα­ρί­ου στις 19:30 στο OPAP Arena, με τον Τάσο Σι­δη­ρό­που­λο από τον σύν­δε­σμο της Δω­δε­κα­νή­σου να ορί­ζε­ται 4ος διαι­τη­τής.

Την ανα­μέ­τρη­ση θα «σφυ­ρί­ξει» ο Πορ­το­γά­λος Antonio Nobre, με βοη­θούς τους συ­μπα­τριώ­τες του Pedro Ribeiro και Tiago Costa, διαι­τη­τή VAR τον επί­σης Πορ­το­γά­λο Fabio Melo, A.VAR τον Πέτρο Πάτρα από τον σύν­δε­σμο Μα­κε­δο­νί­ας και πα­ρα­τη­ρη­τή διαι­τη­σί­ας τον Σταύ­ρο Τρι­τσώ­νη από τον σύν­δε­σμο Αθη­νών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.