Τοπικές Ειδήσεις

 Εγκρίθηκε το κονδύλι για τα έργα αποκατάστασης στο κτίριο του κτηματολογίου στη Ρόδο. Παρέμβαση του Μ. Κόνσολα στον Υπ. Δικαιοσύνης 

Εγκρίθηκε σήμερα από το Ταμείο Χρηματοδοτήσεως Δικαστικών Κτιρίων (ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ.), μετά από εισήγηση του Υπουργείου Δικαιoσύνης, το κονδύλι που προορίζεται για τα έργα αποκατάστασης του εξωτερικού του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται το Κτηματολόγιο της Ρόδου.

Για το ζήτημα είχε διαρκή επικοινωνία το τελευταίο διάστημα ο Υφυπουργός Τουρισμού και Βουλευτής Δωδεκανήσου κ.Μάνος Κόνσολας με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ.Τσιάρα.

Τα έργα θα ξεκινήσουν άμεσα αλλά η λύση αυτή είναι προσωρινή, όπως επισημαίνει ο κ. Κόνσολας:

« Πρέπει να δούμε συνολικά το ζήτημα της μετεγκατάστασης δημόσιων υπηρεσιών στο κέντρο της Ρόδου, που σήμερα στεγάζονται σε ακατάλληλα και μη λειτουργικά κτίρια. Εκτός από το κτηματολόγιο, υπάρχουν η Αστυνομική Διεύθυνση, τα Δικαστήρια αλλά και η Πυροσβεστική που πρέπει να εγκατασταθούν σε νέα και σύγχρονα κτίρια.

Είναι ένα ολιστικό σχέδιο που πρέπει να γίνει πράξη μέσα από τη συνεργασία Πολιτείας και τοπικής αυτοδιοίκησης».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου