Στον πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ο Φοίβος καλείται να ταξιδέψει στην Κω προκειμένου να αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Αντίμαχο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» οι Κρεμαστενοί κατέθεσαν αίτημα στην Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ να οριστεί το παιχνίδι για την προσεχή Κυριακή και όπως όλα δείχνουν θα γίνει αποδεκτό, με το πρόγραμμα να αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα.
Πάντως, ο Κώστας Πάττας προγραμμάτισε τις προπονήσεις της εβδομάδας με ορίζοντα την Κυριακή.
Η προετοιμασία του συλλόγου ξεκίνησε την Δευτέρα και χθες οι ποδοσφαιριστές του Φοίβου είχαν ρεπό για να ξεκουραστούν.
Σήμερα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους, με τις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν να είναι προγραμματισμένες για την Πέμπτη και την Παρασκευή.
Από σήμερα μέχρι και την προπόνηση της Παρασκευής που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των Κρεμαστενών, ο Κώστας Πάττας αναμένεται να ρίξει το μεγαλύτερο βάρος σε ασκήσεις τακτικής, καθώς θεωρεί ότι η σωστή τακτική προσέγγιση του Αντίμαχου, είναι το κλειδί προκειμένου ο Φοίβος να φύγει από την Κω με ένα θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές του.
Τώρα όσον αφορά στα προβλήματα, ο νεαρός τεχνικός δεν θα έχει σίγουρα στην διάθεσή του, τους Τάσο Φτάκλα που ταλαιπωρείται από σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών και Παντελή Μπιλιά που βρίσκεται σε μετεγχειρητικό στάδιο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κώστα Αργέντη.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση της Παρασκευής.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η αποστολή του Φοίβου αναμένεται να αναχωρήσει για την Κω, το πρωί της Κυριακής.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ