ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τουρίστρια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
ΕΚΑΒ

Να θέσει τέρμα στη ζωή της απο­πει­ρά­θηκε την 21.30 ώρα της 2ας Οκτω­βρίου 2022 μια 47χρονη υπήκοος Νορ­βη­γίας.

Ευρι­σκό­μενη σε άσχημη ψυχο­λο­γική κατά­σταση απο­πει­ρά­θηκε ειδι­κό­τερα να πηδήξει από το μπαλ­κόνι του ξενο­δο­χείου στην οδό Ηρώων Πολυ­τε­χνείου όπου διέμενε.

Ο σύζυγός της την απέ­τρεψε και εν συνε­χεία έσπευσε στο σημείο το ΕΚΑΒ που την μετέ­φερε στο Γενικό Νοσο­κο­μείο Ρόδου.

Επι­λή­φθηκε το ΑΤ Ρόδου και ενη­με­ρώ­θηκε ο Εισαγ­γε­λέας Υπη­ρε­σίας που έδωσε εντολή να εξε­τα­στεί από ψυχί­α­τρο, ενώ η 47χρονη εισήλθε για νοση­λεία στην ψυχια­τρική κλινική.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.