Τοπικές Ειδήσεις

Ιωάννης Παππάς: «47 χρόνια μετά συνεχίζουμε να υπηρετούμε τις ίδιες αξίες και ιδέες»

47 χρόνια συμπληρώνονται από την ίδρυση της μεγάλης, πατριωτικής, φιλελεύθερης παράταξης, της Νέας Δημοκρατίας.

Η ιδρυτική διακήρυξη της παράταξής μας, ορίζει πως: «Η Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική παράταξη που ταυτίζει το έθνος με το λαό, την πατρίδα με τους ανθρώπους της, την πολιτεία με τους πολίτες της, την εθνική ανεξαρτησία με τη λαϊκή κυριαρχία, την πρόοδο με το κοινό αγαθό, την πολιτική ελευθερία με την έννομη τάξη και την κοινωνική δικαιοσύνη».

47 χρόνια μετά συνεχίζουμε να υπηρετούμε τις ίδιες αξίες και ιδέες, τις οποίες εκπροσωπούσε ο Εθνάρχης και ιδρυτής μας, Κωνσταντίνος Καραμανλής και οι οποίες διέπουν κάθε πτυχή του πολιτικού μας βίου, από τα μαθητικά μας χρόνια στη ΜΑΚΙ, από τα φοιτητικά μας χρόνια στην ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και μετέπειτα στην ΟΝΝΕΔ και στη Νέα Δημοκρατία.

Συνεχίζουμε, πιο δυνατοί κι ενωμένοι να υπηρετούμε την Ελληνίδα και τον Έλληνα, τοποθετώντας πρώτα το εθνικό συμφέρον και την ευημερία του Έλληνα πολίτη.

Χρόνια Πολλά στην Νέα Δημοκρατία!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου