Τοπικές Ειδήσεις

Ευχαριστήριο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ρόδου για την επιχείρηση κατάσβεσης φωτιάς στην περιοχή των Απολλώνων

O αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Επιχειρησιακής Ετοιμότητας, Δ.Ε Αταβύρου και Δ.Ε Καμείρου κ. Νεκτάριος Φλοσκάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το εθελοντικό πυροσβεστικό κλιμάκιο Αταβύρου, τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Ευστρατίου , τους Προέδρους των Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Καμείρου , όλες τις εθελοντικές ομάδες της Πολιτικής Προστασίας ,την ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ ,τους ιδιώτες χειριστές μηχανημάτων έργων, τους Δημοτικούς Υπαλλήλους , την Αστυνομία, τους απλούς πολίτες, και όλους όσους ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση και επιτέλεσαν σημαντικό έργο στην έγκαιρη κατάσβεση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε δασική περιοχή των Απολλώνων.

Από την θέση του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας και Επιχειρησιακής Ετοιμότητας θέλω να διαβεβαιώσω τα μέλη των εθελοντικών ομάδων της Πολιτικής Προστασίας, ότι η νέα δημοτική αρχή θα βρίσκεται δίπλα τους, στηρίζοντας τις δράσεις τους, με κάθε τρόπο.»

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας

Επιχειρησιακής Ετοιμότητας ,

Δ.Ε. Αταβύρου & Δ.Ε. Καμείρου

ΦΛΟΣΚΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου