ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

57χρονος από την Ρόδο έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό στο Νοσoκομείο Σάμου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Νοσκομείο Σάμου

Από το ΓΝ Σάμου εκδό­θηκε η παρα­κάτω ανα­κοί­νωση:

Δυστυ­χώς άλλος ένας ασθενής μετά από νοση­λεία στη ΜΕΘ του Γ.Ν Σάμου, έχασε τη μάχη με τον κορω­νοϊό.

Πρό­κει­ται για άντρα 57 ετών, προ­ερ­χό­μενο από τη Ρόδο, ο οποίος είχε εισα­χθεί στη ΜΕΘ στις 26/08/2021.

Στη ΜΕΘ μας συνε­χί­ζουν να νοση­λεύ­ο­νται ακόμη δύο άνδρες, ένας από τη Ρόδο και ένας από την Κάλυμνο και μία γυναίκα από τη Σάμο.

Στις απλές κλίνες Covid-19 νοση­λεύ­ο­νται δύο ασθε­νείς ένας άνδρας και μία γυναίκα.

Ενώ στο τμήμα Covid της Παι­δια­τρι­κής νοση­λεύ­ο­νται δύο βρέφη και μία μητέρα, θετικοί σε Covid-19. Η δεύτερη μητέρα δεν έχει νοσήσει ακόμα.

Εκφρά­ζουμε τα ειλι­κρινή συλ­λυ­πη­τή­ρια στους οικεί­ους του εκλι­πό­ντος.

 

Πηγή kalymnos-news.gr

#Κορωνοϊός#Ρόδος#Σάμος

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.