Τοπικές Ειδήσεις

“Η κοινή λογική δεν είναι αυτή που πλασάρει ο καθένας, κ. Παρδαλέ”

ΝΕΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΗΜΟΝΑ ΖΑΝΝΕΤΙΔΗ ΣΤΟΝ ΣΤΕΡΓΟ ΠΑΡΔΑΛΟ

 

Κραδαίνεις σαν σημαία ένα δημόσιο έγγραφο και μία δήλωση του αγαπητού και συνετού συναδέλφου Γιάννη Φλεβάρη προσπαθώντας να δικαιολογήσεις τις ειρωνείες και τα ψέματα σου. Ρωτάς γιατί απαντώ εγώ. Ξεχνάς, ή ήσουν αδιάφορος, πως εγώ ενημέρωσα το περιφερειακό συμβούλιο για τα θέματα των ελαιοτριβείων και του πυρηνελαιουργείου τον Μάιο του 2020, ενημέρωση που ζήτησε η παράταξη σας; Επιστρέφεις στο 2016, αποφεύγεις το 2019. Μισές δουλειές, μισές αλήθειες. Έλα, λοιπόν, στο σήμερα και στο αύριο. Η Περιφέρεια, κύριε Παρδαλέ ήταν και είναι μέρος της λύσης και ποτέ μέρος του προβλήματος. Πάντα ενεργούσε και ενεργεί προς το συμφέρον των παραγωγών μας και της τοπικής οικονομίας. Αν έχεις να καταγγείλεις κάτι γιατί δεν το έχεις κάνει μέχρι σήμερα; Κάντο τώρα, σε προκαλούμε. Αποφεύγεις το 2019, γιατί; Εμείς μπορούμε να φανταστούμε. Κάποιοι την ελαιοκομική περίοδο 2019-2020 ήθελαν την ανοχή της Περιφέρειας μόνο γι αυτούς, καταγγέλλοντας όμως ως παρανομούντες τους άλλους συναδέλφους τους. Εσύ μάλλον ανήκεις στους κάποιους… Εμείς απλά κοιτάζουμε το συνολικό συμφέρον του τόπου μας.

Υ.Γ μην σου περάσει από το μυαλό ότι φοβόμαστε την δημόσια παρουσίαση εγγράφων γιατί έχουμε κάτι να κρύψουμε. Υπάρχει ολόκληρος φάκελος της υπόθεσης με σωρεία εγγράφων, επιστολών και καταγγελιών. Το γνωρίζεις, αλλά επιλέγεις ότι σε συμφέρει και το ερμηνεύεις όπως εσύ θέλεις…

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου