Στην τελική ευθεία μπήκαν οι διαδικασίες που θα οδηγήσουν στη δημιουργία προπονητηρίου 9Χ9 στην περιοχή της Λειβάδας Αρχαγγέλου, καθώς η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ανακοίνωσε τη διακήρυξη του διαγωνισμού για την προμήθεια συνθετικού τάπητα. Η είδηση δεν θα μπορούσε παρά να χαροποιήσει τη διοίκηση του Άρη, η οποία προχώρησε στην έκδοση της παρακάτω ανακοίνωσης:
«Ανακοινώθηκε από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η περίληψη διακήρυξης με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια συνθετικού χλοοτάπητα στην περιοχή Λειβάδα Δ.Κ. Αρχαγγέλου. Ένα πολύ σημαντικό έργο που θα δώσει πνοή στο άθλημα και θα λυθεί σε μεγάλο βαθμό το γηπεδικό. Για αυτό τον λόγο η διοίκηση του Άρη Αρχαγγέλου θέλει δημόσια να εκφράσει τις ευχαριστίες της στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο που πίεσε θα λέγαμε υπερβολικά για να προχωρήσει το έργο , τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Ευστρατίου , τον εντεταλμένο αθλητισμού Νίκο Νικολή, την αντιπεριφερειάρχη Χαρούλα Γιασιράνη, αλλά και όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες που συνέβαλλαν για να προχωρήσει η μελέτη και φυσικά η κατασκευή του 9Χ9 .
Θεωρούμε υποχρέωσή μας να δούμε το έργο να υλοποιείται και να παραδίνεται στη νεολαία του Αρχαγγέλου, αλλά και σε όλους τους αθλητές ποδοσφαιριστές της κεντρικής Ρόδου».
Εν τω μεταξύ, στις προπονήσεις των «κιτρινόμαυρων» συμμετέχει εδώ και λίγες μέρες νεαρός επιθετικός με γαλλικό διαβατήριο και είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει την επόμενη μετεγγραφή τους. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έλαβε μέρος στο πρόσφατο φιλικό με τη Ρόδο, ικανοποίησε με την απόδοσή του και κέρδισε πολλούς πόντους στα μάτια του προπονητή Γιώργου Δημητριάδη και των συνεργατών του.
Σημειώνεται, πως η διοίκηση των Αρχαγγελιτών καταβάλλει τις τελευταίες μέρες τη δική της επίμονη προσπάθεια, προκειμένου να ενισχύσει τα οικονομικά του συλλόγου μέσα από την πώληση καρτών διαρκείας και σύναψης συνεργασιών με χορηγούς.

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ