Το απόγευμα του Σαββάτου, στο ποδηλατοδρόμιο του δημοτικού σταδίου της πόλης μας, ο Διαγόρας, σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΡ και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διοργανώνει ημερίδα πίστας, με την ονομασία «Διαγόρας Pista 3».
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο «γηραιός»:
«O Γ.Σ. Διαγόρας, με την συνεργασία του ΔΟΠΑΡ Δήμου Ρόδου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, διοργανώνει ποδηλατικούς αγώνες, ημερίδα πίστας, με την επωνυμία ΄΄Διαγόρας Pista 3΄΄, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020, στις 6:00μ.μ. στο ποδηλατοδρόμιο του δημοτικού σταδίου Ρόδου.
Θα πραγματοποιηθούν για τις κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων, Παίδων, Γυναικών, Νεανίδων και Κορασίδων. Οι αγώνες είναι ενταγμένοι στο ετήσιο αγωνιστικό πρόγραμμα του 2020 και δίνει βαθμολογία στην ατομική και ομαδική κατάταξη της Ε.Ο. Ποδηλασίας.
Στην διάρκεια των αγώνων θα γίνουν και αγωνίσματα μη βαθμολογούμενα για τις κατηγορίες Παμπαίδων, Παγκορασίδων και Μίνι, στο πλαίσιο της εξοικείωσης των αθλητών-τριών των Ακαδημιών των Συλλόγων με την ποδηλασία πίστας.
Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν όλα τα σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π., με απεριόριστο αριθμό αθλητών με ποδηλάτες των κατηγοριών της προκήρυξης.
Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ε.Ο.Π. για το 2020 και ο κάθε αθλητής να προσκομίζει την κάρτα υγείας του στην γραμματεία του αγώνα.
Η Γραμματεία θα λειτουργεί εντός του ποδηλατοδρομίου, την ημέρα των αγώνων από τις 4:30μ.μ.
Τις ώρες λειτουργίας θα γίνεται ο έλεγχος των δελτίων και η παραλαβή των αριθμών του αγώνα.
-Μια ώρα πριν την έναρξη του προγράμματος στον χώρο της Γραμματείας των αγώνων θα γίνει το Τεχνικό Συνέδριο. Η παρουσία των αρχηγών των ομάδων είναι υποχρεωτική.
-Στον αγώνα θα απονεμηθούν: Μετάλλιο, δίπλωμα στους τρεις πρώτους νικητές (-τριες) κάθε αγωνίσματος, κάθε κατηγορίας.
-Αλυτάρχης του αγώνα θα είναι ο κ. Γιώργος Βογιατζής.
-Διευθυντής θα είναι ο κ. Βαλεντίνος Λάλος».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ