Για την πραγματοποίηση της τελευταίας και καλύτερης μετεγγραφής του, η οποία θα προκαλέσει αίσθηση και θα τον αναβαθμίσει ποιοτικά, το παλεύει ο Ευκλής.
Οι Σορωνιάτες θέλουν να ντύσουν στα χρώματά τους τον πολύπειρο επιθετικό Μάρκο Μαραγκουδάκη, ο οποίος αποδεσμεύτηκε πρόσφατα από τον Ιάλυσο και αποτελεί μήλο της έριδος για αρκετές ομάδες στο τοπικό. Το μεγάλο πλεονέκτημα του Ευκλή στην προσπάθειά του να καταφέρει την κίνηση της χρονιάς είναι η «άγκυρα» που έχει ρίξει στην κοινότητά τους ο 38χρονος ποδοσφαιριστής, λόγω της εντοπιότητας της συζύγου του και της οικογένειας που έχουν δημιουργήσει.
Ο Μάρκος Μαραγκουδάκης συμμετείχε στην προχθεσινή και στη χθεσινή προπόνηση που διοργάνωσε ο Παναγιώτης Καρίκης, η απαραίτητη πρώτη συζήτηση με τους παράγοντες της διοίκησης έχει ήδη γίνει μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και παρότι δεν έχουν συγκεκριμενοποιηθεί ακόμα οι όροι μίας πιθανής συνεργασίας, οι Σορωνιάτες είναι αισιόδοξοι πως θα ακούσουν, και μάλιστα σύντομα, το μεγάλο «ναι».
Για τον Μάρκο Μαραγκουδάκη δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Το βιογραφικό του μιλάει από μόνο του για την αξία του, καθώς περιγράφει μία γεμάτη καριέρα στον Εθνικό Πειραιώς, στον ΠΑΣ Γιάννενα, στον Ακράτητο, στον Φωστήρα, στον ΠΑΟ Ρουφ, στον Πλατανιά, στην Παναχαϊκή, στα Χανιά, στον Άρη Λεμεσού, στη Ρόδο και στον Ιάλυσο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ