ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλικά παιχνίδια: Οι σημερινές αναμετρήσεις

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρία φι­λι­κά παι­χνί­δια θα διε­ξα­χθούν σή­με­ρα στο νησί μας, στο πλαί­σιο της προ­ε­τοι­μα­σί­ας των ομά­δων για την αγω­νι­στι­κή πε­ρί­ο­δο 2019-2020.

Συ­γκε­κρι­μέ­να, στις 17:00 στο γή­πε­δο Αφά­ντου η το­πι­κή ΑΕΡΑ θα υπο­δε­χθεί τον Α.Σ. Ρόδος, στις 17:15 ο Αστέ­ρας θα φι­λο­ξε­νή­σει στο γή­πε­δο Πα­στί­δας τον Δι­γε­νή Κο­σκι­νού και στις 17:30 στο γή­πε­δο Κα­λυ­θιών ο το­πι­κός Απόλ­λω­νας θα αντι­με­τω­πί­σει τον Άρη Αρ­χαγ­γέ­λου.

Οι προ­πο­νη­τές όλων των ομά­δων θα έχουν την ευ­και­ρία να βγά­λουν νέα χρή­σι­μα συ­μπε­ρά­σμα­τα για την αγω­νι­στι­κή κα­τά­στα­ση των πο­δο­σφαι­ρι­στών τους.

Ανα­λυ­τι­κά:

Τε­τάρ­τη

• Αφά­ντου 5:00μ.μ.

ΑΕΡΑ- Α.Σ. Ρόδος

• Πα­στί­δα 5:15μ.μ.

Αστέ­ρας Πα­στί­δας- Δι­γε­νής Κο­σκι­νού

• Κα­λυ­θιές 5:30μ.μ.

Απόλ­λω­νας Κα­λυ­θιών- Άρης Αρ­χαγ­γέ­λου

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.