Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας προπονητικού χαρακτήρα έδωσαν την Τρίτη στο γήπεδο Πυλίου η ομάδα του Α.Ο. Πυλίου με αντίπαλο την Αναγέννηση Ασφενδιού.
Αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό για την ομάδα του Ματθαίου Θωνιάτη που την φετινή σεζόν αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Β’ Κατηγορία του ομίλου Νήσων. Οι «πράσινοι» παρότι νιώθουν ακόμη… βαριά τα πόδια τους, είχαν καλά διαστήματα στο ματς και κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές με τον Δημήτρη Πη και τον Ματθαίο Θωνιάτη.
Από την άλλη πλευρά ο Δημήτρης Χρυσόπουλος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει γι’ ακόμη μια φορά πρόσωπα και σχήματα σε διαφορετικές θέσεις λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον ΓΑΣ Ιάλυσος είναι η πρόβα τζενεράλε και ένα μεγάλο τεστ για την ομάδα του Α.Ο. Πυλίου να μετρήσει τις δυνάμεις της.
Για την ιστορία οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 6-2.
Οι συνθέσεις
Α.Ο Πυλίου: Μιχαλάκης, Μποϊλής, Συντιχάκης, Χατζηβασίλης, Κεφαλιανός Μ., Βλαντιμίροφ, Χατζησουλεϊμάν, Γεωργιάδης, Δρόσος, Συνεσίου, Στεφανίδης.
Αγωνίστηκαν και οι : Τσαραπατσάνης, Πης, Πάχος, Γκεστένια, Τρικοίλης
Αναγέννηση Ασφενδιού: Χατζηβασίλης, Νομικός , Σαμιώτης, Βρέττης , Ρήγας, Γεροβασίλης, Θωνιάτης, Θεοδώρου Ν., Πης , Μπεκιρλάρι, Βογιατζής.
Αγωνίστηκαν και οι: Θεοδώρου Γ., Νόμπιλες, Αναστασιάδης, Λάτση, Σαρηγιάννης, Τόπι, Γκοντολέση, Μαούνης

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ