“ Με όπλα μου πάντα την αλήθεια και την εργατικότητα, απευθύνομαι στους Δωδεκανησίους, για να αποκαταστήσομε με συνέργειες ό,τι χάσαμε τους οκτώ αυτούς μήνες της θλιβερής διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ. ”

Ο τ. βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης κατέθεσε σήμερα την υποψηφιότητα του, στο Πρωτοδικείο Ρόδου, με τη Νέα Δημοκρατία, στα Δωδεκάνησα.

Με την ευκαιρία αυτή ο Βασίλης Υψηλάντης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Με υψηλό αίσθημα ευθύνης κατέρχομαι στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Με όπλα μου πάντα την αλήθεια και την εργατικότητα, απευθύνομαι στους Δωδεκανησίους, για να αποκαταστήσομε με συνέργειες ό,τι χάσαμε τους οκτώ αυτούς μήνες της θλιβερής διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ. Είναι χρέος μας να επαναφέρουμε το συντομότερο την Ελλάδα στην κανονικότητα και να προσδώσουμε στους συμπατριώτες μας την αισιοδοξία και τα μέσα για μια αληθινή αναπτυξιακή προοπτική. Η πορεία δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, είναι δύσκολη αλλά έχω τη βεβαιότητα ότι προτάσσοντας το εθνικό συμφέρον θα τα καταφέρουμε”.

Χθες ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε τα δημοτικά διαμερίσματα Θεολόγου, Καλαβάρδων, Μαντρικού και Καμείρου Σκάλα, Κρητηνίας, Έμπωνα και Σαλάκου όπου σε επικοινωνία με τους κατοίκους κατέγραψε τη σαφή αποδοκιμασία τους στη ζημιογόνο, για τα συμφέροντα της χώρας, στάση της απελθούσης κυβέρνησης.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ