Τον περασμένο Ιανουάριο έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της γενιάς του 2002 που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Λίγους μήνες αργότερα μπήκε στο αεροπλάνο και ακολούθησε την αποστολή των Πειραιωτών στο Ζέεφελντ.
Ο λόγος για τον Ρόδιο Νικήτα Νικολή, ο οποίος είναι 16 στα 17 και έχει γίνει ο μικρότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που παίρνει μέρος σε προετοιμασία των «ερυθρολεύκων». Ακόμα και ο Παναγιώτης Ρέτσος, όταν είχε μπει σε προετοιμασία του Ολυμπιακού, ήταν πιο μεγάλος από τον Νικολή.
Για τον πιτσιρικά ακούγονται πολύ καλά λόγια στου Ρέντη και θεωρείται σπουδαίο ταλέντο. Αυτός ο μικρός, αν ήταν μετεγγραφή, θα είχε προκαλέσει μεγάλο ντόρο. Το γεγονός ότι δεν γίνεται θόρυβος γύρω από το όνομά του από τη μία είναι καλό για τον ίδιο ώστε να συνεχίσει την καλή δουλειά και από την άλλη τον αδικεί.
Ο Νικήτας Νικολής από τις πρώτες προπονήσεις στο Ζέεφελντ έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία. Ένα αριστερό μπακ με φοβερή κατάρτιση και πλούσιο ταλέντο. Στο φιλικό παιχνίδι με τη Βάτενς έπαιξε βασικός και ίσως ελάχιστοι να ασχολήθηκαν μαζί του.
Σίγουρα ο μικρός θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον, αρκεί φυσικά να προσεχθεί και να συνεχίσει ο ίδιος να καλλιεργεί το ταλέντο που έχει.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς είναι ευχαριστημένος από όσα δείχνει ο Νικήτας Νικολής στις προπονήσεις. Ένα παιδί 16 ετών με πολύ καλή αντίληψη της τακτικής και παράλληλα είναι ένα σύγχρονο αριστερό μπακ, το οποίο θα βγει και στην επίθεση για να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ