Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου, ενημέρωσε για τις αλλαγές που έγιναν στην Ε.Ε., με τον Νίκο Μαντικό να αναλαμβάνει την θέση του αντιπροέδρου αντικαθιστώντας τον αείμνηστο Σπύρο Αγγελόπουλο.
Στην ίδια ανακοίνωση ο Σ.Π.Π.Δ., ενημέρωσε ότι την προσεχή Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 19:00 θα διεξαχθεί η άτυπη γενική συνέλευση των μελών του.
Αναλυτικά:
«Στην τελευταία της συνεδρίαση η Ε.Ε. του συνδέσμου μας, αποφάσισε να συμπληρώσει το κενό που άφησε ο αείμνηστος αντιπρόεδρος Σπύρος Αγγελόπουλος και την θέση του πήρε ο Νίκος Μαντικός.
Επίσης η Ε.Ε. αποφάσισε την αντικατάσταση του μελών της Ε.Ε. Κώστα Πάττα και Σπύρου Αγγελόπουλου με τα επιλαχόντα μέλη μας από τις εκλογές, Κώστα Φτάκλα και Γρηγόρη Σαρρή.
Ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας ότι η Ε.Ε. αποφάσισε να προχωρήσει σε άτυπη γενική συνέλευση την Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 και ώρα 19:00 στα γραφεία του συνδέσμου μας, ώστε να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για σημαντικότατα θέματα, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2018-19, και να καταθέσουμε τις προτάσεις μας στην Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.Δ.
Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη, προκειμένου να μην υπάρξουν εκ των υστέρων διαφωνίες ή παράπονα που άπτονται της απασχόλησης μας στα σωματεία του νομού μας σε όλες τις βαθμίδες των τοπικών πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ.Δ., με την οποία διατηρούμε άριστες σχέσεις συνεργασίας σε όλους τους τομείς».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ