ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Με μεγάλη επιτυχία η συναυλία της χορωδίας ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
34

Ένα συ­ναρ­πα­στι­κό μου­σι­κό τα­ξί­δι μέσα σε ένα μα­γευ­τι­κό πε­ρι­βάλ­λον στο πιο όμορ­φο μνη­μείο της Ρόδου, στο Πα­λά­τι του Με­γά­λου Μα­γί­στρου, πρό­σφε­ρε η Χο­ρω­δία ΔΕΗ-ΔΕΔ­ΔΗΕ, υπό τη διεύ­θυν­ση του Μα­έ­στρου Κωστή Κων­στα­ντά­ρα.

Το Σάβ­βα­το 2 Ιου­λί­ου 2016, πα­ρου­σία του Δη­μάρ­χου Ρόδου κ. Φώτη Χα­τζη­διά­κου, του Προ­έ­δρου του Δη­μο­τι­κού Ορ­γα­νι­σμού Πο­λι­τι­σμού – Αθλη­τι­σμού Ρόδου κ. Σέρ­γιου Αϊ­βά­ζη, του Διευ­θυ­ντή ΑΗΣ Ρόδου/ΔΕΗ κ. Μ. Μπαρ­δα­κά, του Διευ­θυ­ντή της Πε­ριο­χής Ρόδου/ΔΕΔ­ΔΗΕ κ. Κ. Νιω­τά­κη και πλή­θους κό­σμου, η Χο­ρω­δία μας «τα­ξι­δέ­ψε» μέσα από τις με­λω­δί­ες των Beetles, του Dawson και του Weber αλλά και των κο­ρυ­φαί­ων Ελ­λή­νων συν­θε­τών Χα­τζι­δά­κι, Θε­ο­δω­ρά­κη, Μαρ­κό­που­λου και Σαβ­βό­που­λου.

Το μου­σι­κό αυτό τα­ξί­δι ομόρ­φυ­νε με τη συμ­με­το­χή της και η Μικτή Χο­ρω­δία του Δήμου Ρόδου, υπό τη διεύ­θυν­ση του Μα­έ­στρου Μι­χά­λη Κα­λα­εν­τζή.

Η υπο­στή­ρι­ξη των Τε­χνών και του Πο­λι­τι­σμού γε­νι­κό­τε­ρα απο­τε­λεί πάγια πο­λι­τι­κή της Εται­ρι­κής Κοι­νω­νι­κής Ευ­θύ­νης του Ομί­λου ΔΕΗ.

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.