ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θανατηφόρο τροχαίο – Νεκρός οδηγός δικύκλου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΕΚΑΒ

Θανα­τη­φόρο τροχαίο σημειώ­θηκε το πρωί του Σαβ­βά­του στην Νότια Ρόδο κοντά στο Γεννάδι.

Πιο συγκε­κρι­μένα την 1030 ώρα του Σαβ­βά­του στο 15ο χιλιό­με­τρο της επαρ­χια­κής οδού Πυλώνας – Κατα­βιάς ο 25χρονος Τσα­μπί­κος Σέχου οδη­γώ­ντας δίκυκλη μοτο­συ­κλέτα ξέφυγε από την πορεία του και συγκρού­στηκε  πλα­γιο­με­τω­πικά με διερ­χό­μενο όχημα, με απο­τέ­λε­σμα να τραυ­μα­τι­στεί θανά­σιμα.

Οι δια­σώ­στες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο μετέ­φε­ραν τον άτυχο οδηγό στο Κ.Υ Αρχαγ­γέ­λου όπου δια­πι­στώ­θηκε ο θάνατος του.

Προ­α­νά­κριση για τα αίτια και τις συν­θή­κες του δυστυ­χή­μα­τος διε­νερ­γεί η Τροχαία Ρόδου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.