Τον σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου ξεκίνησαν οι άνθρωποι του Δαμάγητου, προκειμένου η ομάδα να είναι πανέτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της.
Το πρώτο πράγμα που διευθέτησε το Δ.Σ. του συλλόγου αφορούσε τον προπονητή Νίκο Κρομμύδα, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν στην επέκταση της συνεργασίας τους.
Ταυτόχρονα η διοίκηση ασχολήθηκε και με άλλα θέματα που την απασχολούν, εκδίδοντας την ακόλουθη ανακοίνωση, προς ενημέρωση:
«Την Τετάρτη 3/6/2020 και ώρα 20:00 στην Δημοτική Κοινότητα Θεολόγου Ρόδου, το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Δαμάγητος Θεολόγου, προέβη σε συνεδρία διοικητικής συνελεύσεως.
Θέματα: Κατά την διάρκεια της συνεδριάσεως συζητήθηκαν:
Α) Η επέκταση συνεργασίας για την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά με τον προπονητή του συλλόγου κ. Νικόλαο Κρομμύδα.
Β) Ο οικονομικός σχεδιασμός του συλλόγου για την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά και προγραμματισμός εκδηλώσεων του συλλόγου.
Γ) Η συγκρότηση του αγωνιστικού δυναμικού.
Δ) Σχεδιασμός και τρόπος εφαρμογής των μέτρων πρόληψης κατά της πανδημίας του COVID-19, εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.
Ανακοινώσεις:
Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την επέκταση της συνεργασίας του συλλόγου μας, με τον προπονητή κύριο Νικόλαο Κρομμύδα για την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά. Εναποθέτουμε σε αυτόν κάθε εμπιστοσύνη για τον σχεδιασμό της αγωνιστικής εικόνας του συλλόγου και την ανάπλαση της φυσικής κατάστασης των αθλητών του σωματείου. Ευχόμενα καλή πορεία στο πρωτάθλημα και μία άριστη συνεργασία.
Μένουμε πιστοί στο ίδιο αγωνιστικό πλάνο και στην ίδια φιλοσοφία λειτουργίας του συλλόγου, γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που θα συναντήσουμε φέτος, με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας COVID-19.
Στόχος μας να διατηρηθεί το μεγαλύτερο μέρος του αγωνιστικού δυναμικού και να γίνουν προσθήκες που θα ανεβάσουν την ομάδα μας ένα σκαλί πιο πάνω.
Τις επόμενες μέρες o πρόεδρος κ. Γιώργος Καρπαθάκης θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους παίκτες που αποτελούν το ρόστερ του συλλόγου, για να πραγματοποιηθούν ανανεώσεις, κατόπιν θα βολιδοσκοπηθούν υποψήφιοι μετεγγραφικοί στόχοι για την κάλυψη καίριων θέσεων.
Η διοίκηση και το έμψυχο δυναμικό του Α.Π.Σ. Δαμάγητος Θεολόγου, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Πατάκα για την προσφορά του στο σύλλογο την αγωνιστική χρονιά που πέρασε.
Ο Μιχάλης επιστρέφει στο δυναμικό του Κλεάνθη Παραδεισίου από τον οποίο και ήταν δανεικός, του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία»!

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ