Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος κατηγορεί την κυβέρνηση πως έχει ως στόχο να διατηρήσει τον ΕΝΦΙΑ μέχρι το 2031.
«Η επέκταση του μνημονίου ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται. ΕΝΦΙΑ μέχρι το 2031», αναφέρει με ανάρτησή του στο Twitter ο Γιώργος Κουμουτσάκος.
Παραθέτοντας πίνακα από την έκθεση αξιολόγησης συνεπειών ρυθμίσεων του αναπτυξιακού νόμου, ο οποίος κατατέθηκε την Πέμπτη στη Βουλή, ο Γιώργος Κουμουτσάκος σχολιάζει «μόνον μέχρι το 2031», ενώ τονίζει ότι πρόκειται για τον ΕΝΦΙΑ «που θα καταργούσε ο ΣΥΡΙΖΑ».
Στον σχετικό πίνακα περιγράφονται τα κρατικά έσοδα από τη λειτουργία επενδύσεων που θα ενταχθούν στο νέο αναπτυξιακό νόμο. Σε αυτά υπολογίζονται και έσοδα από την επιβολή ΕΝΦΙΑ σε κτηριακές εγκαταστάσεις επενδύσεων για τα επόμενα χρόνια και έως το 2031.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.