ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το χιουμοριστικό βίντεο της Φίνος Φιλμ για το άνοιγμα της εστίασης που έγινε viral

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Finos-Film-768x437

Oι επι­χει­ρή­σεις της εστιά­σης επέ­στρε­ψαν στην… κα­νο­νι­κό­τη­τα από την Δευ­τέ­ρα του Πάσχα, έπει­τα από έξι ολό­κλη­ρους μήνες που ήταν κλει­στές, με τους κα­τα­στη­μα­τάρ­χες και τους ερ­γα­ζο­μέ­νους να υπο­δέ­χο­νται από νωρίς τους πε­λά­τες τους στους εξω­τε­ρι­κούς χώ­ρους των κα­τα­στη­μά­των τους.

Το άνοιγ­μα της εστί­α­σης κα­λω­σό­ρι­σε με τον δικό της τρόπο και η «Φίνος Φιλμ», αναρ­τώ­ντας στη σε­λί­δα της στο Facebook ένα βί­ντεο με απο­σπά­σμα­τα από γνω­στές σκη­νές ται­νιών του πα­λιού ελ­λη­νι­κού κι­νη­μα­το­γρά­φου, σχε­τι­κές με τους χώ­ρους της εστί­α­σης.

Στο χιου­μο­ρι­στι­κό βί­ντεο βλέ­που­με αγα­πη­μέ­νους πρω­τα­γω­νι­στές όπως ο Δη­μή­τρης Χορν, ο Κώ­στας Βου­τσάς, ο Θα­νά­σης Βέγ­γος, που «έφυγε» σαν σή­με­ρα, πριν από δέκα χρό­νια, ο Λά­μπρος Κων­στα­ντά­ρας, η Αλίκη Βου­γιου­κλά­κη, η Ζωή Λά­σκα­ρη, η Μάρθα Κα­ρα­γιάν­νη, ο Διο­νύ­σης Πα­πα­γιαν­νό­που­λος, ο Ντί­νος Ηλιό­που­λος, ο Κώ­στας Χα­τζη­χρή­στος, ο Νίκος Ρίζος, ο Μίμης Φω­τό­που­λος και ο Νίκος Σταυ­ρί­δης.

«Άνοιγ­μα εστί­α­σης α λα Φίνος Φιλμ. Καλή σας από­λαυ­ση!» ανα­φέ­ρε­ται στη λε­ζά­ντα που συ­νο­δεύ­ει την ανάρ­τη­ση.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.