Η Super League 2 αιτήθηκε να ξεκινήσουν οι ατομικές προπονήσεις, καμία πρόταση από την Football League.
Το δρόμο που χάραξε η Super League 1 θα ακολουθήσει η Super League 2. Μετά από πρόταση του Λεβαδειακού στην κρίσιμη σύσκεψη της Ένωσης αποφασίστηκε να κατατεθεί αίτημα για επιστροφή στις (ατομικές) προπονήσεις κάτι που για την… πάνω κατηγορία ξεκινά ήδη από την Τρίτη.
Υπέρ της πρότασης του Λεβαδειακού ψήφισαν 10 ΠΑΕ με τον Απόλλωνα Σμύρνης να είναι αρνητικός, ενώ απουσίασε ο Πλατανιάς.
Από πλευράς Football League δεν προτάθηκε το παραμικρό καθώς τονίστηκε ότι θα περιμένουν την πολιτεία και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη για τις τελικές αποφάσεις και τις εξελίξεις για το μέλλον της κατηγορίας.
Παράλληλα, από το Δ.Σ. προέκυψε πως θα ζητηθεί σε ό,τι αφορά τη μη αδειοδότηση να αλλάξει το όριο ηλικίας από 23 σε 25 έτη για τις μετεγγραφές και αντί για αφαίρεση βαθμών να επιβάλλεται πρόστιμο.
Κατά τα άλλα, ενδιαφέρον παρουσιάζει η ατάκα του προέδρου της Ένωσης S.L.2-F.L., Λεωνίδα Λεουτσάκου που ανέφερε στα μέλη : «να ξέρετε ότι είμαι στο πλευρό των ομάδων και θα στηρίξω όποια απόφαση πάρετε».
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Ένωση, η οποία αναφέρεται μόνο στην Super League 2:
«Το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 κατά την σημερινή (σ.σ. Δευτέρα) συνεδρίαση του αποφάσισε κατά πλειοψηφία (μειοψηφούντος του Απόλλωνα Σμύρνης), όπως υποβάλλει αίτημα στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την έναρξη ατομικών προπονήσεων των ομάδων της Super League 2:
‘’Αιτούμαστε όπως στην απόφαση με την οποία παρέχετε το δικαίωμα συμμετοχής σε ατομικές προπονήσεις, υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που θέσατε, των ποδοσφαιριστών της Super League 1, να συμπεριληφθούν και οι ποδοσφαιριστές της Super League 2, εφόσον και οι ίδιοι το επιθυμούν και οι ΠΑΕ δύνανται να ανταποκριθούν στο υγειονομικό πρωτόκολλο το οποίο θέσατε και πρέπει να τηρείται’’».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ