Συνάντηση εργασίας με το νέο διοικητή της 8ης Περιφερειακής Διεύθυνσης του Λιμενικού Σώματος Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Αργυράκη Ιωάννη είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, παρουσία και του Υποναυάρχου Αρμπουνιώτη Νικολάου, ο οποίος αναλαμβάνει νέα καθήκοντα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και διατέλεσε μέχρι πρότινος επικεφαλής της 8ης Διεύθυνσης του Λιμενικού Σώματος.

Επιβεβαιώθηκε η θετική και διαρκής συνεργασία της Αυτοδιοίκησης με το Λιμενικό Σώμα, που με επιτυχία προσφέρει καθημερινά τις υπηρεσίες του. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα ζητήματα της παράτυπης μετανάστευσης, στη φύλαξη των θαλασσίων συνόρων μας και στη συνεπή λειτουργία και προσφορά του Λιμενικού Σώματος στην κοινωνία μας.

Ο κ. Χ. Κόκκινος ευχαρίστησε στα πρόσωπα των δύο στελεχών το σύνολο των υπηρετούντων στο Λιμενικό Σώμα για τις καθημερινές προσπάθειές τους και δήλωσε θερμός συμπαραστάτης και συνεργάτης στις ενέργειες που θα καταβάλλουν τόσο ο κ. Αργυράκης όσο και ο κ. Αρμπουνιώτης στις νέες θέσεις ευθύνης τους.

 

 

 

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου:

 

Χαράλαμπος Κόκκινος

 

 

 

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ