Ειδήσεις

Πληροφορίες για την Εγγραφή και Επανεγγραφή νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ρόδου

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η υπ΄αριθ. 2/26793/4-5-2018 (ΑΔΑ:ΩΑΖΛΩ1Ρ-Ε1Υ) Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Αντιδημάρχου Προσχολικής Αγωγής, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ρόδου (όπου αναφέρονται αναλυτικές πληροφορίες) για την εγγραφή και επανεγγραφή νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ρόδου για το παιδαγωγικό έτος 2018-2019. Η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος έχει αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και στον ιστότοπο του Δήμου Ρόδου (http://www.rhodes.gr/?page_id=893#1455714157720-c4f14638-29f3) όπου διατίθενται Έντυπα Αιτήσεων – Υπεύθυνων Δηλώσεων.

   Δικαίωμα εγγραφής  στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ρόδου έχουν:

  1. Όλα τα παιδιά, τα οποία κατά την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του σταθμού, έχουν συμπληρώσει την ηλικία των 2,5 ετών,
  2. Τα προνήπια (παιδιά που γεννήθηκαν από 1.1.2014 μέχρι 31.12.2014) και
  3. Παιδιά μη αυτοεξυπηρετούμενα ως προς την ατομική τους υγιεινή.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην διαδικασία, προσέρχονται στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό της περιοχής τους ή στη Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής & Δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου Ρόδου (εντός Ροδιακής Έπαυλης) και στην Α.Μ.Κ.Ε. όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 08:00 έως 14:00 και λαμβάνουν πληροφορίες και Έντυπα Αιτήσεων – Υπεύθυνων Δηλώσεων προκειμένου στην συνέχεια να υποβάλλουν την σχετική  Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση συμμετοχής με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Η προθεσμία υποβολής Αιτήσεων – Υπευθύνων Δηλώσεων για τις εγγραφές και επανεγγραφές των παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ρόδου ορίζεται από Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 και ώρα  8:00 μέχρι και την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 και ώρα 14:00.

 

Ο Δήμος Ρόδου συμμετέχει ως φορέας στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»  (ΕΣΠΑ) και για το έτος 2018-2019, ύστερα από την έκδοση σχετικής ανακοίνωσης της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Πληροφορίες και οδηγίες σχετικά με το Πρόγραμμα θα δίνονται στη Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής & Δημιουργικής Απασχόλησης Δήμου Ρόδου, στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς και στην Α.Μ.Κ.Ε.

Ο Αντιδήμαρχος

Προσχολικής Αγωγής,

Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης

Δήμου Ρόδου

Ιωάννης Κορωναίος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου