Ειδήσεις

Το Νότιο Αιγαίο γιορτάζει την Ημέρα της Ευρώπης

Την Τρίτη, 9 Μαΐου, στην Παναγία του Κάστρου

 Στο πλαίσιο της επικοινωνιακής καμπάνιας “Europe In My Region”, η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Το Νότιο Αιγαίο γιορτάζει την Ημέρα της Ευρώπης», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Μαΐου και ώρα  19:00,  στην Παναγία του Κάστρου, στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, θα προβεί σε απολογισμό των επιτευγμάτων του ΕΣΠΑ 2007-2013 στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και θα παρουσιάσει τους επιδιωκόμενους στόχους της νέας προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020.

Επίσης θα γίνει προβολή παρουσίασης των έργων που χρηματοδοτήθηκαν  στο Νότιο Αιγαίο από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία κατά την προγραμματική περίοδο 2007-2013 και έργων που χρηματοδοτούνται κατά την τρέχουσα προγραμματική περίοδο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσική  εκδήλωση  με τον κοντρατενόρο Σταμάτη Παυλούς και θα κλείσει με μικρή δεξίωση.

Σημειώνεται ότι η επικοινωνιακή καμπάνια “Europe In My Region” γίνεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με στόχο να ενθαρρύνει τους πολίτες να ανακαλύψουν και να μάθουν περισσότερα για τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα που υλοποιούνται στην περιοχή τους και να ενημερωθούν για τα έργα και τις δράσεις που υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται από ευρωπαϊκούς πόρους και γενικότερα για τις αναπτυξιακές παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν,  με τη συμβολή των Ευρωπαϊκών Διαθρωτικών Ταμείων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου