Τοπικές Ειδήσεις

Πραγματοποιήθηκε ο εμβολιασμός στους κατοίκους της Τελένδου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 3 Απριλίου 2021μεσημέρι, ο εμβολιασμός με την 1η δόση του εμβολίου της Pfizer στους μόνιμους κατοίκους της Τελένδου.

Ο εμβολιασμός πραγματοποιήθηκε στον ξενώνα του ΙΝ Παναγίας και εμβολιάστηκαν συνολικά 22 μόνιμοι κάτοικοι της Τελένδου.

Να σημειώσουμε ότι  στην Τέλενδο όπως και στην Ψέριμο, ο εμβολιασμός είναι οριζόντιος, ανεξάρτητα ηλικίας, για τους μόνιμους κατοίκους που επιθυμούν.

Στην αποστολή ήταν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βασίλης  Στασινόπουλος με την  εμβολιαστική ομάδα, επικεφαλής της οποίας ήταν ο Ιατρός Αναισθησιολόγος Δημήτρης Σαουλίδης και συμμετείχαν ο Φαρμακοποιός του Νοσοκομείου Καλύμνου Λευτέρης Γκινής, η νοσηλεύτρια χειρουργείου Βαλαντούλα Βαβλά,η ιατρική επισκέπτρια Πόπη  Χατζηδάκη και οι Ιατρικοί επισκέπτες Σωτήρης Βαγιανός και Αντώνης Χειλάς.

Στην αποστολή επίσης  συμμετείχε και ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής, ο οποίος έχει αναλάβει το συντονισμό των εμβολιασμών στα δύο νησιά Ψερίμου και Τελένδου.


Πηγή:kalymnos news.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου