Ειδήσεις

Νίκος Χαρδαλιάς: Με ιατρική γνωμάτευση επιτρέπεται το κολύμπι

Διευκρινίσεις ως προς το εύρος της απαγόρευσης της κολύμβησης έδωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. μετά και τις μεγάλες αντιδράσεις που έφτασαν ως το Συμβούλιο της Επικρατείας στο θέμα της μη συμπερίληψης της κολύμβησης στις δραστηριότητες σωματικής άσκησης που αποτελούν εξαίρεση στην απαγόρευση μετακίνησης.

Είπε συγκεκριμένα:

“Να γίνει σαφές ότι οι περιορισμοί δεν αφορούν συμπολίτες μας με σοβαρά προβλήματα υγείας που έχουν ανάγκη είτε σωματικής άσκησης είτε άλλων θεραπευτικών πρακτικών, όπως το κολύμπι ή άλλους τρόπους αποκατάστασης. Θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι θα πρέπει να συνοδεύει την άσκησή τους αυτή τόσο το απαραίτητο πιστοποιητικό όσο και η απαραίτητη γνωμοδότηση του γιατρού τους. Παιδιά με αυτισμό, συμπολίτες μας με σκλήρυνση κατά πλάκας, πολίτες σε φάσεις αποκατάστασης είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής μας, της φροντίδας μας αλλά και του σεβασμού μας”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου