Ειδήσεις

Περιοδεία στα νησιά των Κυκλάδων των χωρικών αντιπεριφερειαρχών του Χατζημάρκου

Περιοδεία στα νησιά των Κυκλάδων του Γεώργιου Λεονταρίτη υποψήφιου Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων του περιφερειακού συνδυασμού του Γιώργου Χατζημάρκου «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ»
Και του Χαράλαμπου Κόκκινου υποψήφιου Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου του περιφερειακού συνδυασμού του Γιώργου Χατζημάρκου «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ»

Στην Τήνο θα περιοδεύσει αύριο Σάββατο 5 Απριλίου ο υποψήφιος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης όπου έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με πολιτικούς και κοινωνικούς εκπροσώπους και φορείς, εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων, συλλόγους και σωματεία. Σκοπός είναι να συζητηθούν τα προβλήματα της Τηνιακής κοινωνίας.
Επίσης στην Άνδρο, θα περιοδεύσει ο κ.Χαράλαμπος Κόκκινος , επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού συμβουλίου Ν.Αιγαίου και Υποψήφιος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδ/σου, του περιφερειακού συνδυασμού του Γιώργου Χατζημάρκου «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ Ν. ΑΙΓΑΙΟ». Θα παρευρεθεί στον πανανδριακό εορτασμό της Θεοσκεπάστου και θα συναντήσει φορείς και αυτοδιοικητικούς παράγοντες. Κατά την επίσκεψή του θα συνοδεύεται από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» κ.κ. Δημήτριο Λοτσάρη και Ιωάννη Δαλέζιο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου