Ειδήσεις

Ημερίδα με θέμα την πιστοποίηση της Μεσογειακής Κουζίνας στη Ρόδο

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, σε συνεργασία με το New York College διοργανώνουν την Κυριακή 06/04/14 και ώρα 11.00 στη συνεδριακή αίθουσα του Καζίνο της Ρόδου, ημερίδα με θέμα “Πιστοποίηση Μεσογειακής Κουζίνας” με ομιλητή τον δρ. Νικόλαο Κατσαρό, διευθυντή τμήματος Διατροφολογίας του New York College, πρ. πρόεδρο ΕΦΕΤ και επιστημονικό συνεργάτη στον “Δημόκριτο”.

Θα ακολουθήσει δεκάλεπτη παρουσίαση του προγράμματος σπουδών του Κολλεγίου και ενημέρωση για την δυνατότητα φοίτησης στο Μεταπτυχιακό του Κολλεγίου, το οποίο διεξάγεται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Τουλούζης.

Στη συνέχεια, οι κ.κ. Ηλίας και Κώστας Ζωγραφίδης θα ενημερώσουν τα μέλη του Συλλόγου σχετικά με θέματα εργατικής νομοθεσίας καθώς και για τους νέους κανονισμούς που έχουν τεθεί σε ισχύ, όπως είναι και το βιβλίο παρουσίας του προσωπικού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου