Ειδήσεις

Επίσκεψη του Φ. Χατζηδιάκου σε Κρητηνία και Μανδρικό

Το Μανδρικό και την Κρητηνία επισκέφθηκε χθες Πέμπτη 3 Απριλίου ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου και επικεφαλής της παράταξης «Ρόδος, Δύναμη Πολιτών» Φώτης Χατζηδιάκος συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της περιοχής.

Ο κ. Χατζηδιάκος είχε μια παραγωγική συζήτηση με αγρότες της περιοχής, καθώς και με τον Πρόεδρο της ΕΑΣΔ Μ. Πιτροπάκη, και τα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρητηνίας για σημαντικά ζητήματα που άπτονται του πρωτογενούς τομέα, όπως η προώθηση και η μεταποίηση των αγροτικών προϊόντων, το κόστος της παραγωγής και η επιστροφή Φ.Π.Α. στους αγρότες.

Οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν με ικανοποίηση τον υποψήφιο δήμαρχο Ρόδου να τους ενημερώνει για τη νέα φάση κατασκευής του φράγματος της Κρητηνίας, η δημοπράτηση του οποίου θα γίνει εντός της Μεγάλης Εβδομάδας (15 Απριλίου).

Το έργο έχει προϋπολογισμό 12.000.000 ευρώ, χρηματοδοτείται με ιδίους πόρους της Περιφέρειας, η οποία είναι και ο φορέας υλοποίησης του έργου. Η ολοκλήρωσή του, που σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα έχει οριστεί στους 24 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, θα εξυπηρετήσει τις υδροδοτικές ανάγκες της ευρύτερης περιοχής βελτιώνοντας σημαντικά την καθημερινότητα

των δημοτών ενώ θα καλυφθούν πλήρως και οι ανάγκες των αγροτών.

Παράλληλα, ο κ. Χατζηδιάκος έκανε γνωστό ότι στις 13 Μαΐου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός για την εγκατάσταση υδροδεξαμενής στο Μανδρικό, χωρητικότητας 300 κυβικών μέτρων, το οποίο θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής και αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων.

Τέλος ο υποψήφιος δήμαρχος, γνωρίζοντας τα θέματα που απασχολούν τους αγρότες, αφού και ο ίδιος κατάγεται από αγροτική οικογένεια και είχε διατελέσει αντινομάρχης πρωτογενούς τομέα, διαβεβαίωσε ότι η στήριξη των αγροτών και η ανάπτυξη της υπαίθρου είναι στις προτεραιότητες της παράταξης του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Ροδιτης    04.04.2014 17:35

    Ο πιο ανθρωπινος, ο πιο μορφωμενος και ταυτοχρονα ο πιο προσιτος απο ολους!!! Καλη επιτυχια, Φωτη!!!

Σχολιασμός άρθρου