Το βράδυ της Παρασκευής το τμήμα ποδηλασίας του Διαγόρας πραγματοποίησε μία πολύ όμορφη γιορτή για τους αθλητές και τις αθλήτριες του.
Στη λέσχη του συλλόγου, ο «γηραιός» βράβευσε την πρωταθλήτρια Ελλάδας Βασιλική Μπέντα και τον πρωταθλητή Ελλάδας Νίκο Δράκο, απονέμοντάς τους τιμητικές πλακέτες.
Επίσης τιμήθηκαν ο Ορέστης Ράπτης (3ος στο πανελλήνιο πίστας, ενώ το «παρών» έδωσαν ο Αποστόλης Ζώζας, ο Φίλιππος Αντωνιάδης, ο Γιώργος Διμέλης, ο Ηλίας Κόκκινος, η Ιόλη Λαγωνικάκη, η Νεφέλη Μάρκου- Νίκανδρου και η Βασιλεία Παραπόλα.
Τους αθλητές και τις αθλήτριες υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Γ.Σ. Διαγόρας Θανάσης Σταμούλης, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Ευθυμίου και ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Σελλάς, ενώ στην εκδήλωση βρέθηκε ο υπεύθυνος ποδηλασίας και μέλος του Δ.Σ. Σακελλάρης Δράκος και ο προπονητής Βαλεντίνος Λάλος.
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

.gif)














