Ειδήσεις

Ν. Σαντορινιός : Λάθος εκτίμηση το κλείσιμο της Αμυγδαλέζας

Σαντορινιός

Με το προσφυγικό στην πρώτη γραμμή και την κυβέρνηση να αποδέχεται, εν μέρει, τα λάθη και τις παραλείψεις της στη διαχείριση του ζητήματος, αίσθηση προκαλεί η τοποθέτηση του βουλευτή Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριου Σαντορινιού.

«Αργήσαμε να τα υλοποιήσουμε και είναι μια πραγματικότητα αυτό. Υπήρχαν αντικειμενικές συνθήκες και δεν υπήρχε ο καλύτερος δυνατός συντονισμός» παραδέχτηκε..

Και συνέχισε: «Μπορώ να σας πω ότι (για την Αμυγδαλέζα και το κλείσιμό της) ήταν και μία λάθος εκτίμηση, αλλά δεν μπαίνω στη λογική του να υπερασπιστώ όλες τις ενέργειες που έχουμε κάνει στο παρελθόν».

«Όμως, σήμερα είμαστε υποχρεωμένοι να διαμορφώσουμε τους χώρους αυτούς και θα το κάνουμε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες» κατέληξε, αναφερόμενος στα hotspots.

protothema.gr

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.