« Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα όπως είναι η Δόξα Καρδάμαινας που θα έρθει να παλέψει για τους βαθμούς, καθώς τους χρειάζεται, γι’ αυτό εμείς θα πρέπει παρουσιαστούμε με τηΝ ανάλογη σοβαρότητα και συγκέντρωση.
Το παιχνίδι είναι δύσκολο, αλλά αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει από το πρώτο λεπτό, τότε θα πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, που είναι η νίκη». Τάδε έφη Ανδρέας Σταύρου για το σημερινό εξ αναβολής παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας με αντίπαλο την Δόξα Καρδάμαινας.
Οι «ροσονέρι» προέρχονται από συνεχόμενες επιτυχίες και θέλουν να προσθέσουν ακόμα ένα «τρίποντο» στη συλλογή τους για να πλησιάσουν κι άλλο στην κορυφή.
Όπως δήλωσε και ο Κύπρος τεχνικός η αναμέτρηση είναι δύσκολη, και γίνεται ακόμα δυσκολότερη λόγω της κούρασης αλλά και των απουσιών που θα έχει η ομάδα του Κλεάνθη.
Η κούραση προέρχεται από συνεχόμενα παιχνίδια που έχει δώσει ο σύλλογος, με τελευταίο αυτό της Τετάρτης με τον Ηρακλή Μαριτσών για το Κύπελλο Δωδεκανήσου.
Οι απουσίες αφορούν τρεις ποδοσφαιριστές, καθώς ο Σταύρου δεν υπολογίζει τον τραυματία εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα Νικόλα Λαμπριανό, τον Ρεΐση Μαΐλη που ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον δικέφαλο και τον Λάζαρο Θεοδοσιάδη που βρίσκεται εκτός Ρόδου για προσωπικές του υποθέσεις.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι, προκειμένου ο έμπειρος τεχνικός να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, παρότι ο Ανδρέας Σταύρου σκεφτόταν να προπονήσει και χθες τους ποδοσφαιριστές του, τελικά η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής.
Το πρόγραμμα διεξήχθη στο γήπεδο Παραδεισίου, με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες, όπως και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ