ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Για… «μόδα Τσίπρα» κατηγορεί την τουρκική αντιπολίτευση ο Νταβούτογλου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Νταβούτογλου

Ο Τούρκος πρω­θυ­πουρ­γός Αχμέτ Ντα­βού­το­γλου, κατα­φέ­ρε­ται ενα­ντίον της τουρ­κι­κής αντι­πο­λί­τευ­σης, που έχει δημιουρ­γή­σει «μόδα Τσίπρα», όπως χαρα­κτη­ρι­στικά λέει. «Ενα­πο­θέ­τουν τις ελπίδες τους να νική­σουν το κυβερ­νη­τικό Κόμμα AKP στον Τσίπρα», είπε.

«Το CHP, το MHP και το HDP δεν λένε τίποτα για την οικο­νο­μία, έχουν ενα­πο­θέ­σει τις ελπίδες τους στον Τσίπρα». «Αντί να εμπνέ­ο­νται από την επι­τυ­χία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, θα πρέπει να δουν την 12ετή επι­τυ­χία του κυβερ­νώ­ντος κόμ­μα­τος ΑΚΡ». «Το ΑΚΡ έχει κάνει τα τελευ­ταία 12 χρόνια ότι ακριβώς κάνει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ για τη χώρα του», είπε ο Τούρκος πρω­θυ­πουρ­γός.

Ο κ. Ντα­βού­το­γλου τόνισε ότι «ο νέος πρω­θυ­πουρ­γός της Ελλάδος ανα­γνω­ρί­ζει την επι­τυ­χία του ΑΚΡ». «Όταν μίλησα με τον κ. Τσίπρα στο τηλέ­φωνο, του είπα ότι έχουμε μετα­τρέ­ψει τον κάποτε “μεγάλο ασθενή”, την Τουρκία, σε μια παγκό­σμια δύναμη, και ο κ. Τσίπρας απά­ντησε ότι συμ­φω­νεί με αυτό» ανέφερε ο κ. Ντα­βού­το­γλου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.