Τοπικές Ειδήσεις

Προσφορά δώρων στην 95 ΑΔΤΕ από την Ε.Α.Α.Σ Δωδ/σου

Την 31 Δεκεμβρίου 2020, το Τοπικό Συμβούλιο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού/Παράρτημα Δωδεκάνησου, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, επισκέφτηκε την έδρα της 95 ΑΔΤΕ, για ανταλλαγή ευχών με τον Διοικητή Υποστράτηγο κ. Δημήτριο Χούπη και το προσωπικό του Επιτελείου της ΑΔΤΕ. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης η Ε.Α.Α.Σ. , προσέφερε αριθμό δώρων (διάφορα εργαλεία και οικιακές συσκευές) τα οποία προορίζονται να καλύψουν ανάγκες της Διοίκησης Αμύνης της Νήσου Μεγίστης. Ο Διοικητής της ΑΔΤΕ ευχαρίστησε τα μελή του Τοπικού Συμβουλίου για την ευγενική προσφορά των δώρων.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Ε.Α.Α.Σ. ευχήθηκαν τα χρόνια πολλά και καλή επιτυχία στην σημαντική εθνική αποστολή που εκτελεί η 95 ΑΔΤΕ και τα υπό αυτήν Συγκροτήματα και Μονάδες, δηλώνοντας ότι τα μέλη της Ε.Α.Α.Σ. θα είναι αρωγοί και θα υποστηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις, όταν ζητηθεί, το έργο και τις προσπάθειές της ΑΔΤΕ.

Το

ΤΣ της Ε.Α.Α.Σ./Παράρτημα Δωδεκανήσου -Ρόδος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου