Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: Αναβλήθηκε το παιχνίδι με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας

Την Κυριακή στις 15:00 είχε προγραμματιστεί το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Football League, με τον ΓΑΣ Ιάλυσος να φιλοξενείται από τον Ο.Φ. Ιεράπετρας στο «Βουζουνεράκειο», ωστόσο, η αναμέτρηση αναβλήθηκε για συγκοινωνιακούς λόγους.
Οι «τοξοβόλοι» δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν για την Κρήτη, καθώς η «Ζηνοβία» που έπληξε την χώρα μας, υποχρέωσε τα πλοία να αλλάξουν τα δρομολόγιά τους.
Οι άνθρωποι του ΓΑΣ Ιάλυσος είχαν προγραμματίσει να αναχωρήσει η αποστολή το απόγευμα (19:00) της Παρασκευής, ακτοπλοϊκώς, αφού δεν υπήρχαν διαθέσιμα αεροπορικά εισιτήρια. Όμως το καράβι δεν ξεκίνησε ποτέ από τον Πειραιά για να φτάσει στο νησί μας, κάτι που είχαν σαν συνέπεια οι «ερυθροκίτρινοι» να μην ταξιδέψουν για την Κρήτη.
Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ενημέρωσε έγκαιρα την διοργανώτρια αρχή, η οποία ανέβαλε το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής.
Από εκεί και πέρα, οι Αγαπητός Αμπελάς και Βαγγέλης Χοσάδας βλέποντας την συγκεκριμένη εξέλιξη, αποφάσισαν σήμερα ο ΓΑΣ Ιάλυσος να δώσει φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο Παστίδας με αντίπαλο τον τοπικό Αστέρα, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό.
Τέσσερις αγωνιστικές σε Μαραγκουδάκη
Βαριά καμπάνα επεφύλασσε η Πειθαρχική Επιτροπή στον Μάρκο Μαραγκουδάκη που αποβλήθηκε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Θεσπρωτό.
Ο έμπειρος επιθετικός τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές, καθώς ο διαιτητής Βουρνέλης τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα, αναφέροντας στο φύλλο αγώνα ότι ο λόγος της αποβολής του είναι για βίαιη απώθηση.
Στα μετεγγραφικά
Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με ποδοσφαιριστές που τους ενδιαφέρουν μετεγγραφικά, προκειμένου να ενισχύσουν περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό τους, βρίσκονται οι άνθρωποι του ΓΑΣ Ιάλυσος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», τις πρώτες ημέρες της προσεχούς εβδομάδας οι «τοξοβόλοι» αναμένεται να ολοκληρώσουν την απόκτηση, τουλάχιστον ακόμα δύο ποδοσφαιριστών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου