Από τη μια στιγμή στην άλλη έχασε την μητέρα και την αδερφή της, ο πατέρας της παλεύει στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου και η ίδια στη μονάδα εντατικής θεραπείας Παίδων του νοσοκομείου μάχεται κόντρα στα σοβαρά ορθοπεδικά, αλλά και ψυχικά τραύματα που της άφησε το τροχαίο.

Ο λόγος για τη 15χρονη που επέβαινε στο μοιραίο αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα, στο χθεσινό τροχαίο δυστύχημα στον ΒΟΑΚ.

Το κορίτσι ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου με σοβαρά κατάγματα στη λεκάνη και πλέον αναμένεται η απόφαση των γιατρών για το πότε θα υποβληθεί σε επέμβαση. Οι γιατροί έχουν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ψυχολογική κατάσταση της 15χρονης, καθώς είδε τη μητέρα και την πολυαγαπημένη της αδερφή να «σβήνουν» δίπλα της μετά το τροχαίο, αλλά και τον πατέρα της σοβαρά τραυματισμένο.

Η 15χρονη έχει δίπλα της τους ψυχολόγους του ΠΑΓΝΗ και σήμερα αναμένεται να φτάσουν από την Τήλο και συγγενείς της, προκειμένου να βρεθούν δίπλα της, αλλά και κοντά στον 47χρονο πατέρα της, που δίνει τη δική του μάχη.

Ο πατέρας της κοπέλας χθες υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και νοσηλεύεται σε ιδιαιτέρως κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να υποβληθεί σε δύο ακόμη επεμβάσεις στο κεφάλι και τον αυχένα.

flashnews.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ