Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση του Αντιδημάρχου Ι. Καμπούρη με τον πρόεδρο των Α.Μ.Ε.Α. κ. Π. Φονιαδάκη

Σήμερα 3 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα ατόμων με ειδικές ανάγκες, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής, Διοικητικής Εξυπηρέτηση του Πολίτη και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης συναντήθηκε με τον πρόεδρο των Α.Μ.Ε.Α. κ. Φονιαδάκη Παναγιώτη

Ο αντιδήμαρχος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα 3 Δεκεμβρίου, τιμάται η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Μια ημέρα που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού, στην κατανόηση και την αποδοχή των ατόμων με αναπηρία. Μια μέρα δράσης, κινητοποίησης και αφύπνισης για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και τη διεκδίκηση της ισότιμης πρόσβασης όλων των αναπήρων στην κοινωνική και πολιτική ζωή.

Η ημέρα αυτή ας είναι η αφορμή για να σκεφτούμε και να θέσουμε ως προτεραιότητα τη βελτίωση και την ενίσχυση των πολιτικών πρόνοιας και την κοινωνική ενσωμάτωση των ατόμων με ειδικές ανάγκες, ώστε να είναι ενεργοί και ισότιμοι πολίτες στη δημόσια ζωή.

Η σημερινή μέρα αποτελεί μία υπενθύμιση κοινωνικής ευαισθησίας, ισότητας και ευκαιριών. Οφείλουμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε στην εξάλειψη των εμποδίων που αντιμετωπίζουν τα άτομα αυτά και να τους παρέχουμε ίσες ευκαιρίες, να σεβόμαστε τις ιδιαιτερότητές τους και να τους αποδεχόμαστε ως μέρος της ανθρωπότητας, εξασφαλίζοντας μία δίκαιη κοινωνία για όλους».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου