ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

«Για την μικρή Ελευθερία»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΑΜΑΡΙ

Ο Πο­λι­τι­στι­κός Σύλ­λο­γος Πα­στί­δας «Κα­μά­ρι» ευαι­σθη­το­ποι­η­μέ­νος στα προ­βλή­μα­τα της Κοι­νω­νί­ας μας, καλεί όλο τον κόσμο να συν­δρά­μει δυ­να­μι­κά για να βοη­θή­σου­με την μικρή Ελευ­θε­ρία που έχει ανά­γκη την βο­ή­θεια μας.

Η μικρή Ελευ­θε­ρία δια­γνώ­σθη­κε με κα­κο­ή­θεια στα μάτια σε ηλι­κία 8 μηνών. Κρί­θη­κε ανα­γκαίο να υπο­βλη­θεί σε χει­ρουρ­γείο αφαί­ρε­σης των όγκων και μία σειρά συ­στη­μα­τι­κών χη­μειο­θε­ρα­πειών στην Σιένα πόλη της Ιτα­λί­ας γιατί στην χώρα μας δεν γι­νό­ταν. Πλέον η Ελευ­θε­ρία είναι στα­θε­ρή όμως πρέ­πει μέχρι και τα 18 της χρό­νια να πραγ­μα­το­ποιεί τα­ξί­δια στην Μπο­λό­νια για απο­κα­τά­στα­ση του με­γά­λου χει­ρουρ­γεί­ου και στην Αθήνα για οφθαλ­μο­λο­γι­κούς ελέγ­χους. Τον Νο­έμ­βριο του 2020 κ 2021 πα­ρου­σί­α­σε επι­πλο­κές και προ­χώ­ρη­σε σε δύο επεμ­βά­σεις με επι­τυ­χία. Τα έξοδα είναι τε­ρά­στια και η οι­κο­γέ­νεια αδυ­να­τεί να αντα­πε­ξέλ­θει.

Γι’αυτό τον λόγο ξε­κι­νά­ει η πώ­λη­ση λα­χνών με πλού­σια δώρα με μο­να­δι­κό σκοπό να συ­γκε­ντρώ­σου­με όσα πε­ρισ­σό­τε­ρα χρή­μα­τα γί­νε­ται για να τα δια­θέ­σου­με στην μικρή κου­κλί­τσα.

Η τιμή του λα­χνού είναι 2 ευρώ.

Λα­χνούς μπο­ρεί­τε να βρί­σκε­τε απο­γευ­μα­τι­νές ώρες στα γρα­φεία του Πο­λι­τι­στι­κού Συλ­λό­γου Πα­στί­δας «Κα­μά­ρι» (πα­λαιό Δη­μο­τι­κό Σχο­λείο Πα­στί­δας) και στα τη­λέ­φω­να:

Σια­λούπ Ιωσήφ 6946908735

Σα­λα­κε­νός Σταύ­ρος 6946036989

Κα­τσίλ­λη Ελένη 6948850877

Η κλή­ρω­ση θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί στην εκ­δή­λω­ση που θα λάβει χώρα στις 02/01/2022 στον χώρο του Συλ­λό­γου.

Πολ­λές ευ­χα­ρι­στί­ες στο Κέ­ντρο Εκ­παι­δεύ­σε­ως Ιπ­πα­σί­ας Ρόδου για την πο­λύ­τι­μη βο­ή­θεια του.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.