Αθλητικά

Όλα τα αποτελέσματα στο βόλεϊ

Με επτά παιχνίδια συνεχίστηκε το περασμένο σαββατοκύριακο η δράση στα τοπικά πρωταθλήματα του βόλεϊ. Στο γυναικείο πρωτάθλημα η Τελχινίδα έκανε το 4 στα 4 και παραμένει στην κορυφή, ενώ ο Γ.Σ. Διαγόρας είχε κερδίσει στο τάι-μπρέικ το Ροδίων Άθλησις (3-2). Ο «γηραιός» ταξίδεψε στην Κω και κέρδισε σε όλα τα γυναικεία τμήματα (νεανίδες, κορασίδες, παγκορασίδες) τις Αθλοπαιδιές. Από κει και πέρα πρωταθλήτρια ομάδα στο εφηβικό πρωτάθλημα αναδείχθηκε και μαθηματικά, οι Αθλοπαιδιές Κω μετά τη νίκη του Ήλιου Ιαλυσού επί του Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας.
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ
Ρ.Σ.Φ.Π. ΤΕΛΧΙΝΙΣ- ΡΟΔΟΣ 3-0
Στην κορυφή του γυναικείου πρωταθλήματος παραμένει η Τελχινίδα, η οποία κέρδισε πολύ άνετα την ουραγό Ρόδο με 3-0 σετ. Η ομάδα του Νίκου Τσιντομηνά ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια, πήρε άνετα και τρία σετ και έκανε το 4 στα 4, συνεχίζοντας αήττητη την πορεία της προς τον τίτλο. Το παιχνίδι διήρκησε 49 αγωνιστικά λεπτά, λόγω της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων.
Τα σετ: 25-9 (15’), 25-10 (20’), 25-6 (14’)
Ρ.Σ.Φ.Π. ΤΕΛΧΙΝΙΣ (Νίκος Τσιντομηνάς): Βρατσάλη, Γεωργά, Γκιζέττη, Δαουτοπούλου, Ζωγράφη, Κακλαμάνου, Καλιόζη, Κουφομανώλη, Μουρούτη, Σούρδη, Σουσάρι, Τερζίου.
ΡΟΔΟΣ: Αναστασιάδη, Αντωνιάδη, Βενετοκλή, Γιακάι, Γιάννη, Κακούλη, Καρβουνιάρη, Κώτσιου, Κρώκου, Κωστοπούλου, Μυρωνίδου, Ντοκάκη, Παπάζογλου.
Π.Α.Ο.Κ. ΡΟΔΟΥ- Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ 1-3
Τη δεύτερη του νίκη στο γυναικείο πρωτάθλημα πέτυχε ο Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας, ο οποίος κέρδισε στο «Βενετόκλειο» τον Π.Α.Ο.Κ. Ρόδου με 3-1 σετ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Νίκου Αντωνιάδη κέρδισε τα δύο πρώτα σετ (20-25, 21-25) και διαχειρίστηκε σωστά την κατάσταση, όταν τα κορίτσια του Παναγιώτη Δικαστόπουλου επέστρεψαν και μείωσαν σε 1-2 (25-20). Πήραν εύκολα το τέταρτο και μαζί τη νίκη…
Τα σετ: 20-25 (30’), 21-25 (30’), 25-20 (26’), 17-25 (25’)
Π.Α.Ο.Κ. ΡΟΔΟΥ (Παναγιώτης Δικαστόπουλος): Ρακοπούλου, Μαστράτου, Σωτηρίου, Φραντζέσκου, Αμερικάνου, Δέμελου, Παπαϊωάννου, Κλαδίτη, Καραγιάννη, Πολυτάνου, Μηλοπούλου, Γιαννέλη.
Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Αθανασάκη, Αρχαγγελίτη, Βελικτσή, Γεράκη, Κουκιά Δ., Κουκιά Καθ., Κουκιά Ρ., Κουτσούκου, Μαμαλίγκα, Μπαλάκη, Σεΐτι, Φούκα, Κατινά.
ΕΦΗΒΟΙ
ΗΛΙΟΣ ΙΑΛΥΣΟΥ- Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ 3-2
Ο Ήλιος Ιαλυσού πέτυχε την πρώτη του φετινή σε όλα τα τοπικά πρωταθλήματα κερδίζοντας στο τάι-μπρέικ (3-2) τον Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Αυτό σημαίνει ότι από σήμερα και μαθηματικά πρωταθλήτρια ομάδα στο εφηβικό πρωτάθλημα είναι ξανά οι Αθλοπαιδιές Κω και η συνέχεια αποτελεί καθαρά τυπική διαδικασία. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν ψυχωμένα, προηγήθηκαν με 2-0 σετ, ο Φοίνικας αντέδρασε και ισοφάρισε σε 2-2, αλλά στο τάι-μπρέικ ο Ήλιος ήταν καλύτερος και κέρδισε με 15-10.
Τα σετ: 25-23 (20’), 25-23 (24’), 17-25 (22’), 18-25 (27’), 15-10 (15’)
ΗΛΙΟΣ ΙΑΛΥΣΟΥ (Δημήτρης Δοξάκης): Ζανίδης, Λαζαρίδης, Μήλας Γ., Σαλήμ Ογλού Τζαβάρας, Κλάδος, Μεϊμάρης, Μηλας Ε., Σταμούλης.
Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Ζαφειράκης, Θυμιός, Λουκαΐδης, Ζαφειράκης Ε., Καραθεοδώρου, Κουκιάς, Μαμαλίγκας, Παρασκευάς, Πχαμ Θ., Πχαμ Τ., Σαμπάνης Δ., Σαμπάνης Ρ.
ΝΕΑΝΙΔΕΣ
ΗΛΙΟΣ ΙΑΛΥΣΟΥ- Ρ.Σ.Φ.Π. ΤΕΛΧΙΝΙΣ 0-3
Την πρώτη θέση και μαθηματικά στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος των νεανίδων εξασφάλισε η Τελχινίδα η οποία κέρδισε σε ρυθμούς προπόνησης τον Ήλιο Ιαλυσού με 3-0 σετ. Το παιχνίδι διήρκησε μόλις 44 λεπτά, αφού η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια.
Τα σετ: 5-25 (12’), 7-25 (17’), 4-25 (15’)
ΗΛΙΟΣ ΙΑΛΥΣΟΥ (Δημήτρης Δοξάκης): Αλιράι, Βολιτάκη, Καμπούρη, Παναγιωτίδη, Πολιτίδου, Σιμενίδου, Δοξάκη, Νιούρα, Σιδηροπούλου, Τζεφράι, Τοπάλη, Τσανάι.
Ρ.Σ.Φ.Π. ΤΕΛΧΙΝΙΣ (Νίκος Τσιντομηνάς): Βάρτζια, Γκιζέττη, Ζωγράφη, Καλιόζη, Γκιάτα, Κακλαμάνου, Καπετάν Γεωργίου, Κουφομανώλη, Μαστόρου, Ξένου, Σουσάρι, Τερζίου.
ΡΟΔΟΣ-Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ 0-3
Χωρίς να συναντήσουν δυσκολίες οι νεανίδες του Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας κέρδισαν σήμερα το βράδυ τη Ρόδο με 3-0 σετ, πετυχαίνοντας την πέμπτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Στον ημιτελικό η ομάδα του Νίκου Αντωνιάδη θα παίξει με τον Διαγόρα (το ζευγάρι αυτό έχει αναδειχθεί και μαθηματικά), ενώ η Τελχινίδα θα αντιμετωπίσει πιθανότητα τις Αθλοπαιδιές Κω.
Τα σετ: 7-25 (17’), 12-25 (17’), 17-25 (25’)
ΡΟΔΟΣ: Κρόκου Ι., Κακούλη, Γιάννη, Κρόκου Κ., Βενετοκλή, Αργύρη, Καντή, Γιακάι, Μυρωνίδου.
Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Συμιακού Χ., Μπαλάκη, Αρχαγγελίτη, Κουκιά Δ., Κουκιά Καθ., Συμιακού Μ., Γεράκη, Αθανασάκη, Κατινά, Κουτσούκου, Κόρμπα, Σεΐτι, Κουκιά Καλλ., Κουκιά Ρ.
ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΚΩ- Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1-3
Σπουδαία νίκη στην Κω πέτυχαν οι νεανίδες του Διαγόρα, οι οποίες κέρδισαν με 3-1 σετ τις Αθλοπαιδιές και πέτυχαν την έκτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Η κωακή ομάδα προσπάθησε φιλότιμα στα δύο πρώτα σετ, αλλά ο «γηραιός» ήταν καλύτερος και πήρε τη νίκη. Πλέον όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση τα ζευγάρια στο φάιναλ-φορ θα είναι Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς- Αθλοπαιδιές Κω και Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας- Γ.Σ. Διαγόρας.
Τα σετ: 21-25 (22’), 25-22 (27’), 7-25 (25’), 14-25 (22’)
ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Αϊβαλιώτη, Διακοκώστα, Γιαννάκου, Θεοδωρελου, Λάμπρου, Γεωργίου, Διακογιώργη, Ματσούρη, Μισίρη, Μυρωνίδη Μ, Στραβοπόδη, Μυρωνίδη Β., Σουτζούμ.
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Νίκος Τρατσέλας): Κυπριώτη Ρ., Γιακουμάκη, Καβουνίδη, Κυπριώτη Ε., Μάλαμα, Μπάρκα, Προβατοπούλου, Παγκά, Τάκο, Χαμίτ.
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΚΩ- Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 0-3
Με νίκη ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι κορασίδες του Διαγόρα, οι οποίες κέρδισαν εύκολα με 3-0 στην Κω τις Αθλοπαιδιές. Ήταν το πρώτο παιχνίδι του «γηραιού» για το πρωτάθλημα των κορασίδων, το οποίο στέφθηκε με νίκη στο κλειστό γυμναστήριο της Κω. Η ομάδα του Νίκου Τρατσέλα δεν συνάντησαν δυσκολίες και πανηγύρισαν τη νίκη στο νησί του Ιπποκράτη.
Τα σετ: 13-25 (17’), 16-25 (22’), 13-25 (25’)
ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Γεωργίου, Διακογιώργη, Μυρωνίδη, Β., Βλαχοκώστα, Γιαννάκου, Θεοδωρέλου, Λάμπρου, Μυρωνίδη Μ., Σουτζούμ, Στραβοπόδη.
Γ.Σ.ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Νίκος Τρατσέλλας): Γιακουμάκη, Καβουνίδη, Κουφού, Κυπριώτη Ε., Κυπριώτη Ρ., Μάλαμα, Μπάρκα, Παγκά, Χαμίτ, Τάκο.
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΚΩ- Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 0-3
Στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία του πρωταθλήματος των παγκορασίδων, ο Γ.Σ. Διαγόρας κέρδισε με 3-0 σετ στην Κω τις Αθλοπαιδιές και έκανε «ποδαρικό» με το δεξί. Στην αναμέτρηση της 7η αγωνιστικής, τα κορίτσια της Χαρούλας Ελευθεριάδου δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη νίκη στο νησί του Ιπποκράτη.
Τα σετ: 10-25 (22’), 20-25 (22’), 11-25 (25’)
ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Βασιλακοπούλου, Εξαρχοπούλου, Ζερβού, Καρδούλια, Μαραγκού, Αναστασίου, Γιαννάκου, Ζερβού, Κανελλοπούλου, Κώστογλου, Μυρωνίδη Β., Μυρωνίδη Μ., Χριστοφή.
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Χαρά Ελευθεριάδου): Αναγνώστη, Κουφού, Μάλαμα, Μπάρκα, Ουζούνη, Χαμίτ, Κυπριώτη Ρ., Ντεβρκί, Παγκά, Χατζησταυρίδη, Χρυσοχοϊδη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου