Τοπικές Ειδήσεις

Αύριο η γενική συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου

Παρουσία του προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Ξενοδόχων, Γρηγόρη Τάσιου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στις 17.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Μέσω της «δημοκρατικής», ο πρόεδρος της ΕΞΡ, Μανώλης Μαρκόπουλος, καλεί όλα τα μέλη να πάρουν μέρος, να καταθέσουν απόψεις και θέσεις και να ακούσουν όσα ειπωθούν.

«Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση έχουμε την τιμή να συμμετέχει και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Γρ. Τάσιος. Θα είναι μία γενική συνέλευση που θα έχει νέα στοιχεία. Ως νεανικό και νέο ΔΣ θέλουμε να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των μελών. Καλούμε τους συναδέλφους, να έρθουν. Έχουν πολλά να ακούσουν. Τους καλούμε επίσης να καταθέσουν τις θέσεις και τις απόψεις τους σε εμάς και στον πρόεδρο της ΠΟΞ. Η ετήσια, τακτική γενική συνέλευση των μελών της ΕΞΡ αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία αλληλεπίδρασης κατάθεσης, ιδεών και σκέψεων. Πρόκειται για μία θεμελιώδη και απαραίτητη διαδικασία για τη λειτουργία της Ένωσης», είπε ο κ. Μαρκόπουλος.

Η σεζόν του 2020
Σε ό,τι αφορά την τουριστική περίοδο του 2020, ο κ. Μαρκόπουλος δηλώνει ότι η αγγλική αγορά «θολώνει» το τοπίο καθώς ακόμη δεν έχουν κλείσει 100% τα slots από την αγγλική αγορά.
«Για τη σεζόν του 2020 δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος. Θα έλεγα ότι αποτελεί αίνιγμα διότι δεν έχει ξεκαθαριστεί τι μέλλει γενέσθαι με την αγγλική αγορά. Δεν έχουμε ακόμη την πλήρη εικόνα για τα slots. Ναι μεν ευελπιστούμε ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν ομαλά. Δεν έχουμε όμως τη σιγουριά και τη βεβαιότητα που είχαμε πέρυσι τέτοια εποχή. Θα ήμουν πιο σίγουρος, εάν αυτή τη στιγμή είχαν κλείσει τα slots από την αγγλική αγορά», είπε ο κ. Μαρκόπουλος και συμπλήρωσε: «Περιμένουμε με ανυπομονησία από την Κυβέρνηση τα μέτρα για τη στήριξη του ελληνικού τουρισμού.
Φτάσαμε ασθμαίνοντας μέχρι εδώ και περιμένουμε κάποια στιγμή να εξομαλυνθεί η φορολογική πολιτική. Έχει δείξει η κυβέρνηση ότι είναι πιο φιλική στο επιχειρείν. Η καλή πρόθεση θα πρέπει όμως να μετουσιωθεί σε νομοθετήματα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου