Ατάκτως Ερριμμένα

Πιο ώριμοι απ’ τους μεγάλους

Εγιναν οι μαθητικές κινητοποιήσεις, υπήρξαν μαθητικές διαδηλώσεις. Πρέπει να πούμε ότι τελικά τα παιδιά περιφρούρησαν τις εκδηλώσεις τους, υπήρξαν ελάχιστες ακρότητες και αυτές απομονώθηκαν από την πλειονότητα των μαθητών. Απέδειξαν ότι μάλλον είναι πιο ώριμα απ’ ότι το πολιτικό μας σύστημα.

Υ.Γ. Επειδή ακούω στη συζήτηση που γίνεται κάποιους από το κυβερνών κόμμα να λένε πως τα παιδιά είναι ανώριμα να αποφασίζουν, να έχουν άποψη για την συμφωνία των Πρεσπών, να θυμίσω πως οι ίδιοι έδωσαν την δυνατότητα στους 16άρηδες να αποφασίζουν εάν θα αλλάξουν φύλο και είναι στα σκαριά νομοσχέδιο το οποίο προβλέπει το δικαίωμα να οδηγούν από τα 17, όπως επίσης και σκέψεις να ψηφίζουν από τα 17. Προφανώς είναι ώριμοι, όποτε και εφόσον μας βολεύει.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου