Τοπικές Ειδήσεις

Με την παρουσία του Περιφερειάρχη και του Προέδρου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2-11-2020 έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε. Τη συνεδρίαση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος και ο Πρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Ρόδου κ. Καμπουράκης, ως εκπρόσωποι των μεγαλομετόχων της εταιρείας. Στη συνεδρίαση επίσης συμμετείχαν εκπροσωπώντας τους μετόχους οι: κ. Αθανάσιος Στάμος, Αντιδήμαρχος, ως εκπρόσωπος του Δήμου Ρόδου, ο κ. Ευάγγελος Φραγκάκης ως εκπρόσωπος του Δήμου Χάλκης, ο κ. Ιωάννης Τσαγγαρινός, ως εκπρόσωπος του Δήμου Τήλου, η κ. Φαίδρα Σπανού ως εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, ο κ. Αντώνης Χατζηιωάννου ως εκπρόσωπος του Ελαιουργικού και Αμπελουργικού Συνεταιρισμού Δωδεκανήσου. Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας που αποτελείται από τους εξής:

1. Ευάγγελος Φραγκάκης, Πρόεδρος

2. Βασιλική Παπαδημητρίου – Ξεπαπαδάκη, Αντιπρόεδρος

3. Ειρήνη Παυλάκη, Διευθύνουσα Σύμβουλος

4. Μαρία Αγγέλου, Μέλος

5. Μαρία Καμμά, Μέλος

6. Αλέξανδρος Κολιάδης, Μέλος

7. Αναστάσιος Σπανός, Μέλος

8. Στέργος Στάγκας, Μέλος

9. Σταματία Ζιάκη, Μέλος.

Ο νέος Πρόεδρος κ. Ευάγγελος Φραγκάκης, ευχαρίστησε τους μετόχους και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την επανεκλογή του και αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά στο σημαντικό έργο που συντελείται στην εταιρεία όλα τα χρόνια λειτουργίας της. Όλοι οι μέτοχοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη λειτουργία της εταιρείας και τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει στην ενίσχυση των επενδυτικών σχεδίων εν μέσω της πρωτοφανούς κρίσης. Ειδικά

στην περίοδο που διανύουμε, μέσω της ΑΝΔΩ ΑΕ και των προγραμμάτων LEADER/CLLD, συγχρηματοδοτούνται πάνω από 65 έργα συνολικού προϋπολογισμού περίπου 13 εκ. ευρώ σε όλους τους τομείς της οικονομίας με ιδιαίτερη αναφορά στα ενταγμένα επενδυτικά σχέδια στη μεταποίηση προϊόντων αγροτικής παραγωγής σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου.

 

Για την ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε.

Ο Πρόεδρος

Ευάγγελος Φραγκάκης

Δήμαρχος Χάλκης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου