Τοπικές Ειδήσεις

Εθελοντική αιμοδοσία στο Δημαρχιακό Μέγαρο

Ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας διοργανώνεται από το Δήμο Ρόδου και το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου Άγιος Εφραίμ, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, την 95 ΑΔΤΕ, τη ΔΕΥΑΡ, τη Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε. και το Δ.Ο.Π.Α.Ρ στις 11 Νοεμβρίου 2020 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ρόδου.

Για το σκοπό αυτό, συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε σήμερα 3 Νοεμβρίου 2020 στην αίθουσα Εθιμοτυπίας του Δημαρχείου από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ι. Καμπούρη και τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Αιμοδοτών Ρόδου Άγιος Εφραίμ και Αντιπεριφερειάρχη Ι. Φλεβάρη.

Με το μήνυμα ‘Γίνε εσύ ο δυνατός κρίκος στην αλυσίδα της ζωής’ επιδιώκεται η ανάδειξη της αναγκαιότητας της αιμοδοσίας και η ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου για την αξία της προσφοράς αυτής.

Η αιμοδοσία είναι μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Για το λόγο αυτό καλούνται όλοι οι πολίτες που επιθυμούν να προσφέρουν και να βοηθήσουν, σώζοντας μια ανθρώπινη ζωή, όπως προσέλθουν στο Δημαρχείο Ρόδου την 11η Νοεμβρίου 2020 από τις 9π.μ. έως τη 1μ.μ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου