ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αστυνομία

Την 02-10-2017 το πρωί συνε­λή­φθη­σαν στην Κάρπαθο, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Καρ­πά­θου, δύο ημε­δα­ποί ηλικίας 58 και 64 ετών (άνδρας και γυναίκα), οι οποίοι προ­έ­βαι­ναν σε παρά­νο­μες οικο­δο­μι­κές εργα­σίες

Την 02-10-2017 το πρωί καταγ­γέλ­θηκε στο Τμήμα Ασφα­λείας Κω, ότι πρώτες πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας, άγνω­στοι δράστες παρα­βί­α­σαν κατά­στημα ημε­δα­πού στην πόλη της Κω και αφαί­ρε­σαν τιμαλφή.
Την 02-10-2017 το μεση­μέρι συνε­λή­φθη­σαν στην Κω, από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Ασφα­λείας Κω, -8- υπήκοοι Αφγα­νι­στάν (-7- άνδρες και -1- γυναίκα που συνό­δευαν -4- παιδιά), -2- υπήκοοι Ιράκ, -1- γυναίκα υπήκοος Συρίας (που συνό­δευε -1- παιδί), -1- υπήκοος Ιράν και -1- υπήκοος Πακι­στάν για παρά­νομη είσοδο στη χώρα, προ­ερ­χό­με­νοι από τα έναντι τουρ­κικά παράλια. Ενερ­γεί­ται προ­α­νά­κριση.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.